maanantai 1. elokuuta 2016

HELLO! AMERICAN DINNER


Lahdessa ollessa käytiin testaamassa sinne uutta tullutta burgeripaikkaa. Meijän oli pitäny käydä tuolla jo aiemmin, mutta ei vaan ollut tullut käytyä, joten nyt siellä sitten pistäydyttiin. Paikka oli kivasti sisustettu viimesen päällä jenkkityylisesti, en tiiä miksi mutta musta se toimii niin kivasti tollasissa ravintola paikoissa! Burgerit tilattiin ja masut kyllä tuli hyvin täyteen... Niinkuin varmaan näätte tuosta kuvasta toi burgeri oli ihan sairaaaan iso. Mulla meinää oli vähän ongelmia saa toi mahtumaan suuhun :'D Ruoka oli kuitenkin hyvää, varsinkin nuo bataatti ranut oli tosi nam! Burgeri oli ehkä 8/10, ei oikein mitää valitettavaa, mutta ei myöskään tullut miksikään ehdottomaksi lemppariksi. Tässä siis yksi raflavinkki jos Lahen suunnilla huitelette ja burgeri hammasta alkaa kolottaa ;) 

Hello! American dinner
Vesijärvenkatu 7
Lahti

2 kommenttia:

  1. Hahah apua miten ton kokosta burgerii voi syödä!! :D en yhtään ihmettele jos oli vähän haasteellista :D bataattiranut on kyllä parhaita! Tekis mieli oikeesti ostaa kotiin joku rasvakeitin et niistä sais tollasii rapeita ku kyllä ne uunissakin valmistettuna maistuu hyvältä mut just se rapeus jää puuttumaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo se oli aika haaste naama ihan burgeris:'D Joo oon miettiny samaa on tuo ravintoleiden ranut ihan erijuttu kuitenkin kun mitä uunissa yrittää tehdä!

      Poista