perjantai 5. elokuuta 2016

KROATIA SPLIT - VIDEOHaha, eipä tässä videossa mennytkäään kuin vuosi, mutta parempi  myöhään kuin ei milloinkaan!:D
Mutta sillälailla tää video on ajankohtainen sillä varattiin kesäloma matka Dubrovinikkiin ja lähdetään sinne viikon päästä lauantaina!! Oon niin innoissani kun aluksi ei pitänyt lähteä minnekkään ulkomaille ja sitten löydettiinkin halpamatka, vieläpä sellaiseen paikkaan minne kovasti haluttiin! Ens viikon lauantaina sitä ollaankin taas turkoosin veden ääressä, mutta sitä ennen voi tuon videon kautta fiilistellä viime vuoden reissua. 

6 kommenttia:

 1. Aah niin kaunista ja hei, nimenomaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan! ;) <3 Ja tuo teidän tuleva matka kuulostaa myös hyvältä :)) Ihanaa viikonloppua Saara<3

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, matkakuume 8) Ihanaa että pääsette reissuun ja vieläpä sinne minne kovasti haluatte. En malta odottaa taas matkapostauksia kun tätä omaa matkakuumetta on kiva nostatella niiden avulla:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin matkakuume ollut jo pitkään korkealla kiva päästä hetkeksi sitä helpottamaan:'D Niitä onkin sitten varmasti luvassa kun aina kamera kulkee ulkomailla ihan erilailla mukana!:)

   Poista
 3. Ihana katsoa tätä videota, tuttuja maisemia <3 Olin viime vuonna viikon Kroatissa juuri Splitissä :) Ja Krka oli ihan huikee paikka! Todella kivan videon oot tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tuo oli kyllä upea paikka, kiva kuulla, että sinäkin oot tuolla käynyt!:)) Kiitos!(=

   Poista