perjantai 6. tammikuuta 2017

3 PÄIVÄÄ ENÄÄ JÄLJELLÄ SUOMESSA?!



Heii!
Ja joo nämä kuvaat on vanhoja, minkä takia näissä on vielä mun vanhat hiuksetkin, mutta ei anneta sen häiritä. Ajattelin tulla vähän päivittelemään teille kuulumisia, sillä istun tällä hetkellä junassa, sillä mennään ensin Lahteen, mistä lähden sitten FLORIDAAN!! 
Nää vikat päivät oon viettänyt läheisten kavereiden kanssa. Eilen syötiin perheen kanssa ja sanoin kaikille moikat siihen saakka kun tuun takaisin. Sovittiin kuitenkin, että skypetellä täytyy niin että kaikki on aina linjoilla. 

Eilen tuli toisen kerran haikea fiilis kun halasi äippää ja tajusi, että ihan kohta sitä mennään. Jotenkin sitä nyt tosissaan tajuaa pikkuhiljaa, että mun unelmat käy toteen ja kohta oon jo Floridassa. Niiin jännää ettei sanat vaan riitä. Halasin myös meijän perheen koira vanhusta, mutta sovittiin huugon kanssa ettei se lähe mihinkään ennen huhtikuuta.. 

Mitäs muuta... No tänään piti tosiaan pakata loputkin pakkauset ja voi olla, että lahessa joutuu tämä tyttö vielä karsimaan tavaraa, oon nimittäin aika varma, että mun laukku painaa yli 20kiloa... Siis en kestä miten vaikeaa on pakata 3kk tavaraa!! Tuntuu että mulla on nytkin jo todella vähän tavaraa, mutta silti pitäs vielä karsia... Tiedän että tuun shoppailemaan Floridassa, mutta en silti haluis lähtee sillä mentaliteetillä että ostan sieltä kaikki uudet vaatteet, joten pakko olla vaatteita ja kenkiä mukana... Kenkien kanssa meinas tulla ongelma, mutta sitten rankkasin vaan oikeasti pakolliset kengät mukaan, ei oo paljon vaihtoehtoja sitten siellä :'D





Ja nää vikat illat omassa kotona meni aika rauhattomissa tunnelmissa kun koko ajan kirjoitin ylös asioita mitä pitää vielä muistaa tehdä ja pakata. Aina kun olin nukahtamassa muistin jonkun asian ja sitten ylös ja kirjoittamaan se ylös ettei vaan unohdu... Mutta eiköhän tää jännitys kuullukkin asiaan. 
Hitsiiii vie kun mua jännittää ja tää kirjoittaminenkin tökkii ku mietin vaan täällä junassa että oon varmasti muistanut kaiken ottaa mukaan :'D


Ainakin mun reppu painaa niin paljon että kamerat ja niihin kuuluvat tarvikkeet sekä tämä läppäri on mukana, joten bloggaaminen onnistuu jenkeistäkin. Mulla on tosiaan mukana kamera, kolme putkea sekä action kamera ja siihen kaiken maailmat osat, joten ainakin reissun ikuistaminen ei jää ainakaan näistä kiinni!

Nyt kuitenkin koitan jos netflix toimisi täällä junassa, oon ajastanut muutamia postauksia teille jo valmiiksi, ettei alku vaiheessa täysin hiljene tämä blogi!

Mutta mä tuun vielä varmasti moikkaamaan tänne ennen lähtö vielä,
mutta pitkää kiva viikonloppu!

8 kommenttia:

  1. Mä oon ite aina reissuilla käyttänyt sitä taktiikkaa, et otan vähintään yhden selliasen asukokonaisuuden, jonka voi sitten tarvittaessa jättää sinne jos laukku ei muuten mene kiinni :D esimerkiksi sellaiset conssit mitkä on jo parhaat päivänsä nähneet, mutta palvelevat vielä kuitenkin jonkin aikaa :) Voi sitten hyvillä mielin shoppailla reissussa uutta!
    Sulle on kyllä aivan mielettömän ihana reissu tulossa! Odotan jo innolla postauksia :)

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, juuri tuolla taktiikalla otin esim. kengät mukaan! Jos löytyy uutta voi heivata ne menemään!! Hiii mua niin jännittää, mutta varmasti heti tulee postauksia kun oon asettunut sinne!!:))

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihana postaus :) tuli jotenkin tosi hyvä fiilis sun puolesta, ihanaa Floridan reissua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, aaa mä oon kyllä odottanutkin tätä reissua kovasti<3

      Poista
  3. Äääks sä lähet ihan kohta<3 Tsemppiä heippoihin! En malta oottaa sun pousteja floridasta :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, huomenna!? Kiitos, postauksia tulee varmasti heti kun oon asettunut!=))<3

      Poista
  4. Mä suosittelen kans,et otat sellasia mitä voit sitten jättää sinne - tai sitten postitat ne Suomeen,kun posti on halvempi ku matkalaukku :D Muistelen,että 10 kg paketti Suomeen maksoi jonkun 80 dollaria, ni siitä pitäs maksaa lentoyhtiöstä riippuen ~matkalaukun hinta. Sielä on sen verran halpaa,että välttis mitään ylimäärästä ei kannata rontata.. Oon kyllä iloinen sun puolesta tosta vaihdosta! Siinä oppii niin paljon ja kun vielä paikkana on Florida! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitti tuo on hyvä tietää, kun just mietin jos pitää uus toinen iso matkalaukku ostaa plus maksaa se niin sitten että posteilla tulee halvemmaksi!! Joo varmasti on tosi opettava kokemus ja florida vaikuttaa hyvältä paikalta, kun sunkin niin postauksia lukenut!!<3

      Poista