sunnuntai 3. syyskuuta 2017

KRAKOW - BY NIGHT


Heiijjj, ihanaa sunnuntaita ystävät hyvät!
Tässä tulisi nyt tosiaan toinen satsi kuvia, Krakowasta. Mä tykkään tosipaljon kuvata pimeellä, erilaiset valot näyttää niin upeilta kuvissa, siksi tää postaus on omistettu kuville, yöllisestä Krakowasta. Krakowa oli kyllä upea kaupunki, ja heräsi myös erilailla eloon illalla, kaikki upeat valot tekivat niin omanlaisen tunnelman paikasta. Varsinkin kun tuo silta oli niin upeasti valaistu. Olimme tuolla reisussa Barcelonan iskun aikaan, ja sinä iltana tuo silta oli valaistu espanjan lipun väreillä.


Itse olen ollut nyt kokoviikonlopun seuran kautta Tahkolla. Huomenna sitten starttaa koulu ja stressi levelitkin on sen mukaiset, mutta onneksi on myös mun synttäriviikko, joten kivaakin on luvassa! 
Mutta nyt, rauhallista sunnuntai iltaa<3

10 kommenttia:

 1. Vau todella upeita ja tunnelmallisia kuvia! 8)

  VastaaPoista
 2. Krakovassa pitää kyllä joskus päästä käymään :) Meidän on pitänyt matkustaa sinne jo jonkin aikaa, no ehkä piakoin :D Näyttää kyllä kauniilta paikalta myös iltaisin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen kyllä vahvasti, jos matka tulossa niin teen viimeistään ensiviikolla vinkki postauksen niin kannattaa se lukea sitten :))

   Poista
 3. Aivan ihanan näköistä! ❤️ vitsit ois hauska käydä tuolla, oon kuullut että krakowa on kaupunkina tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii tuolla oli<3 Joo voin kyllä itsekin nyt suositella kovasti!!

   Poista
 4. Vau mitä kuvia! Ihana tunnelma ♥ Krakova olisi varmasti ihana matkakohde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 joo oli kyllä todella positiivinen yllättys!:))

   Poista