perjantai 15. syyskuuta 2017

SYYSPUKEUTUMISEEN INSPIRAATIOTA


Syksy, mun lemppari vuoden aika! 
Syksyssä kaikki on parasta ja yksi asia on ehdottomasti pukeutuminen. Mulla on kaapissa ehdottomasti eniten vaatteita juuri syksyyn ja silloin tuntuu, että asut tuntuvat aina omilta. Nyt kun taas aika vaihtaa kautta, niin keräsin muutaman inspiraatio kollaasin, missä jokaisessa on mun lemppari asioita syyspukeutumisesta. Kaikkien kollaasien kuvat on Espritin sivuilta!Ekassa kollaasissa ehdottomasti mun lempparein asuste syksyllä, ylipolvensaappaat! Nämä kun vihdoin viime vuonna löysin itselleni, niin sen jälkeen ne on ollut mulla todella usein jalassa. Ne sopivat hyvin niin rentojen asukokonaisuuksien kanssa, kun stten myös siistimpien mekkojen kanssa. Itse oon yhdistänyt kenkiä juuri mekkoihin ja hameisiin, mutta meneehän ne myös täydellisesti, esim. sinisten farkkujen kanssa ja valkean neuleen, näillä saappailla ei vaan voi mennä pieleen!Toinen lemppari vaate, nahkahousut! Tai itsellä löytyy tekonahkalegginsit, mutta ne pääsee kyllä aina kovaan käyttöön syksyllä. Nahkahousut sopii niin siistiin kun rentoon asuun. Ainut  yhdistelmä mitä en ole itse koittanut on nahka + nahka, se on ainakin vielä vähän liikaa itselle. Mun  lemppari yhdistelmä onkin kaikki neuleet, yhdistettynä nahkahousuihin, ei vaan voi mennä vikaan!Sitten erilaiset syysmekot ja veturinkuljettaja hattu! Löysin vihdoin tänä vuonna itselle veturinkuljettaja hatun ja se on ollut siitä asti lemppari. Mekot myös ovat olleet pitkään lemppareita, mukavia päällä, näyttää hyvältä, eikä tarvitse miettiä ylä ja ala osaa erikseen! Mekot menee näin alkusyksystä vielä ylipolvensaappaiden ja polvisukkien kanssa, mutta sitten kun ilmat viileneet niin sukkikset vaan jalkaan! Täydellinen neulemekko, multa vielä puuttu kaapista, tuo eka tässä kollaasissa on hyvin varteen otettava yksiö kyllä!


Ja vikassa kuvassa vielä jokerina kaksi asua, mitkä voisin laittaa vaikka heti päälleni! Ihastuin tuon ekan asun mekkoon ihan täysin, täydelliset sävyt ja malli syksyyn ja sopis nii nätisti mun ylipolvensaappaiden kanssa, siihen vielä kiva villakangastakki niin ai, että! Toinen asu, all black, mutta punainen takki pääsee juuri silloin kunnolla esille. Klassinen mustapoolo paita, ei voi mennä vikaan, ja jalkaan vielä kiiltävät housut ja korot, nii tää asu ois jotenkin just sellanen power asu itselleni! Mulla ei tällä hetkellä oo villakangastakkia, joten harkitsen vahvasti sen ostoa punaisena, se on kuitenkin ajaton väri, vaikka onkin räväkämpi, kuin perus musta!

Mites te, mitkä on teijän lemppari vaatteet/trendit syksyllä?
Löytyykö samoja lemppareita?
Onko joku muu innostunut syksyn tullen myös punaisesta/keltaisesta?

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja oot kyllä Espritiltä löytänyt! :) Etenkin nuo kaikki kengät!

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siellä oli kyllä taas vaikka mitä kivaa!!:))

   Poista
 2. Oopa paljon löytäny kivoja juttuja! Itsekin oon todella innostunut punaisesta, ja keltainen kanssa kiinnostaa, mutten koskaan tunnu löytävän sitä täydellisä keltaisen sävyä.. Ehkä tämä syksy tulee olemaan se syksy kun siinä värissä jonkun villapaidan tai vastaavan löydänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, keltainen on kyllä just ett se on se oikea sävy mikä näyttää omaan silmään hyvältä :))

   Poista