tiistai 19. syyskuuta 2017

KRAKOW - RAVINTOLA VINKKEJÄ

Nyt tulisi ensimmäinen vinkki postaus Krakowaan, 
Tässä siis muutama ravintola,
 missä mekin käytiin ja voin suositella!
Hinnat ravintoloissa on tosiaan halvat ikinä ei maksanu annos ja juomat yli 15 euroa yleensä sen 10euroa tai jopa vähän alle.


Charlotte
plac Szczepański 2, 30-001 Kraków, Puola

Yllä olevat kuvatkin on kysisestä paikasta ja tätä voin kyllä suositella. 
Me käytiin tuolla aamupalalla ja siellä ois ollut vaikka minkälaista vaihtoehtoa,
joten jos aamupala paikka etsinnässä tuonne kannattaa suunnata!

                                                                                  Kolanko
                                                                Józefa 17, 30-001 Kraków, Puola
Toinen paikka minne kannattaa suunnata aamupalalle, sillä
täällä on tarjoilla todella hyvä buffee aamiainen!

Well Done
Mostowa 2, 30-001 Kraków, Puola
Täällä käytiin myös yksi aamu, aamupala buffetissa. Ravintola on tosiaan jenkki tyylinen ja mentiinkin sinne pannukakkujen kuvat silmissä. Ja oli ne pannukakut kyllä hyviä, niinkuin kaikki muutkin asiat buffetissa. Tässä buffettiin ei kuulunut juomat, joten kannattaa aina muistaa kysyä se ravintolassa.Manzana
Krakusa 11, 30-535 Kraków, Puola
Jos mieli tekee hyvää meksiloista ruokaa nii tänne kannattaa suunnata! Paikka on hieman syrjemmässä ydin keskustasta mutta silti helppo löytää ja ruoka on mitä maittavinta ja hinta oli varmaan halvin kaikista näistä paikoista.

                                                                                  Plac novy 1
plac Nowy 1, 31-056 Kraków, Puola
Täältä saa kaikkea burgerista pastaan,
todella hyvää ruokaa ja varmasti löytyy jotain kaikille!Nova resto
Estery 18, 31-056 Kraków, Puola
Tänne mentiin itseasiassa ihan vahingossa kun tarkoitus oli mennä saman keittiömestarin, seinän toisella puolella olevaan ravintolaan. Tää paikka oli kuitenkin kiva, hieman hienompi paikka kun muut, mutta pasta oli varmasti parasta pastaa mitä olen ikinä syönyt, tää paikka siis kannattaa jos haluaa mennä vähän fiinimpään paikkaan!

Cyclop pizzeria
Mikołajska 16, 31-027 Kraków, Puola
Tää paikka oli meidän lounaspaikka yhtenä päivänä. Paikka löytyy vanhasta kaupungista ja pizza oli ihan sairaan hyvää! Sen kertoi jo sekin, että ravintola oli aivan täynnä. Tälle kanssa iso suositus jos pizza himo iskee.
Sitten suositus alueella, missä oli  monta foodtruckia. Käytiin tuolla pari kertaa sillä siellä oli vaikka mitä herkkuja ja niin hyviä kaikki:


Food truck Park
 33-332, Dajwór 21, 33-332 Kraków, Puola
Tässä kuvissa mm. muutama herkku mitä noista kojuista syötiin, voin kertoo että noi molemmat oli niiiiiin hyvää, ettei mitään järkee. Varsinkin toi pehmispulla, huhu miten hyvää!

All in all, Krakowassa, parasta oli kyllä se miten hyvää ruokaa sai ja halvalla, Suomen hintojen jälkeen joka paikassa viitsi ottaa vaikka kalleinta ruokaa ja juomaa, sillä se ei silti yltänyt Suomen hintatasolle.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia ja hyviä vinkkejä! :) Pitää ehdottomasti hyödyntää kun Krakovaan suuntaa. Herkullisen näköinen tuo lettu, nam :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla:)) Joo se oli kyllä ihan taivaallisen hyvää!<3

   Poista
 2. No olipas hauska postaus, itselle ei ole ollut mielessä koskaan kertoa ravintoloista missä on käynyt ulkomailla ollessa, vaikka vois kyllä ottaa ylös ja mainita! Tää täytyy muistaa etenkin jos lähtee tosiaan kaupunkilomalle 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tää oli mullekkin eka kerta, mutta ajattelin että helpottaa aika paljon just esim. lyhyitä kaunpunkilomia, jos saa vähän vinkkiä missä olis hyviä ruokapaikkoja :)

   Poista