perjantai 8. syyskuuta 2017

KRAKOW - PART 2


Heii ja ihanaa perjantaita!
Täällä kirjoittelee taas vuotta vanhempi, mutta ei yhtään viisaampi immeinen.
Eilen oli tosiaan mun synttärit ja päivä menikin koulussa, josta menin suoraan valmentamaan ja siitä jatkoin vielä omat treenit ja parasta oli ku joukkuekamut laulo onnittelu laulun<3
Treenit meni muutenkin ihan superhyvin, ekoihin tän kauden kisoihin onkin enää kuukausi jäljellä ja alkaakin jo pikkuhiljaa jännittää...

Tänään kävin kampajalla, ihanaa oli pitkästä aikaa ja nyt on taas hiukset kuosissa ja sen väriset, että oman värin kasvatus prosessi voi alkaa. Tästä aiheesta voisin tehdä teille ihan oman postauksen, miten tytöstä jolla hiusten väri vaihtuu joka kausi, tuli tyttö joka kasvattaa oman värin ja yrittää päästä pois värjäys kierteestä.

Mutta nyt ei jäädä siihen vaan tulin jakamaan teille muutaman fiilistelykuvat Krakowasta,
näin perjantain kunniaksi.


Nää kuvat on itseasiassa ekalta illalta, kun käytiin katsomassa keskustassa olevaa linnaa, sekä istuskelmassa ekoissa kuvissa näkyvällä terassilla. Tuo terassi paikka oli sillä mielenkiintoinen, että se oli erään hotellin edustalla, mistä tosin ei ikinä tullut hotelli. Hotelli tosiaan on rakennettu ja se rakennus seisoo tuossa edelleen, mutta selvisi, ettei hotellin rakenteet kestäisi ikinä, jos hotelliin menisi ihmisiä, joten se jäi autiorakennukseksi. Nyt siinä on vaan todella isomainos, mikä peittää suurimman osan hotellia ja tarkkaan kun katsoin niin hotellin yläkerroksissa kasvoi jo mm. puu, mutta nyt tosiaan vaan hotellin edessä on tuollainen hauska terassi, missä voi istua porukalla aurinko tuolilla ja katsella kun aurinko laskee, niinkuin mekin tehtiin.


Ekana iltana auringon lasku olikin todella kaunis ja oli niin rento ja loma fiilis kun käveltiin tuota joen vartta ja aurinko maalasi taivaan vaaleanpunaiseksi.


9 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! <3 Niin upea tunnelma näissä! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 2. Oioi, ihania kuvia ja toi pinkki auringonlasku<3

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia kuvia taas! Mekko osui silmään ja voi että mä tykkään 8) ♥ Ja ohhoh aika mielenkiintoinen tarina tuolla hotellilla, tuollaiset on aina mielenkiintoisia:D Vähän ehkä karmiviakin...
  Rodoksella oli monia hotelleja jotka ammottivat tyhjyyttään, altaat olivat tyhjiä ja rakennus näytti aika karmivaltakin:D Olisi mielenkiintoista kuulla niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 Joo mustakin jotenkin creepillä tavalla todella mielenkiintoisia, mutta just pelottavia samalla ja sitten kun tietää tarinaa varsinkin!!

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia! Tosi mielenkiintoinen tarina tolla hotellilla! Tämmösiä on aina kiva kuulla :)

  VastaaPoista