tiistai 19. huhtikuuta 2016

MEIKILLÄ VAI ILMAN?


Luin aamulla Cosmopolitan-lehden artikkelin missä puhuttiin meikkaamisesta ja kirjoittaja oli ottanut haasteen vastaan olla meikkaamatta 10päivää. Artikkeli oli minusta hyvä ja siksi ajattelin tulla tänne kirjoittamaan omista meikkaamis tottumuksista!
Mä en oo koskaan ollut mikään fanaattinen meikkaaja. Pitkään mun meikkikaavaan kuului vai meikkivoide, kulmakynä, ripsari ja välillä rajaukset. Nyt viimeisen vuoden aikana oon kuitenkin innostunut meikkaamaan hieman enemmän ja meikit joita käytän ovat lisääntyneet. Kuitenkin vietän edelleen luultavasti 70% ajasta täysin ilman meikkiä. Se ei oo mikää "omg lähden ulos ilman meikkiä" vaan mulle ihan perusjuttu. Kouluun en esim. meikkaa about ikinä. Koska ne 15minuuttia pidempään kestävät yö unet ovat mulle tärkeemmät. Mä saatan huidella niin kaupassa kuin ostoksilla ilman meikkiä. Treenaan aina ilman meikkiä, en tiedä mitään ahdistavampaa kuin se. että lähtee treenaamaan ja naamassa olisi kilopakkelia, se vaan tuntuu epämielyttyvältä!
Mutta samalla vaikka pystyn huitelee menemään ilman meikkiä, niin rakastan niitä päiviä kun voi aamulla rauhassa meikkailla kunnolla. Se antaa sellaisen tietynlaisen lisäbuustin ja viimeisen silauksen ulkonäköön. Kuitenkaan se ei ole mulle mikään pakko vaan meikkaan just silloin kun itteeni huvittaa ja itseni takia. Toki välillä mietin, että olisihan se kiva olla laittautuneen näköinen aina ja jaksaa herätä aamuisin, mutta no, hyvät unet oon valinnut tähän mennessä joka kerta:'D. 
Musta meikkaamisessa tai meikkaamattomuudessa tärkeää on se, että tekee sen niin kun tuntee itsensä kotoisaksi! Ei meikkaa tai jätä meikkaamatta vaan muiden takia vaan oman fiiliksen takia. Toki meikittä ulos lähteminen voi tuntua jostain ihan kamalalta, mutta silti minusta edes joskus on hyvä vähän testata itseään ja lähteä ulos meikittä, tai sitten vaikka vähä kevyemmällä meikillä ja huomata niitä fiiliksiä mitä se itsessä herättää. Ja kyllähän ihonkin siitä kiittää!
Toki on niitä päiviä kun peilistä katsoo ihan jäätävä mörökölli ja niinä päivinä ei tulis mieleenkään lähteä ulos meikittä. Se musta meikkaamisessa on parasta, se fiilis kun saa väsyneeseen naamaan vähän ilmettä ja korostettua niitä omia hyviä puolia. Itselläni on vielä paljon opettelemista erilaisissa meikkausjutuissa ja haluan niissä ehdottomasti kehittyä! Sillä musta on hienoa se, että me voidaan meikata ja oppia korostaa niitä omia parhaita puolia kasvoissa ja mahdollisesti piilotta se finni joka sattui just tärkeänä päivänä tulemaan keskelle otsaa. Ei ole musta yhtään epäaitoa meikata kuin olla meikkaamatta, sillä me kaikki ollaan erilaisia ja toinen toteuttaa itseään hieman vahvemmalla meikillä kun taas toinen viihtyy täysin ilman meikkiä. 
Loppujen lopuksi se on vain meikkiä!

No mites te viiletättekö menenään jokapaikkaan ilman meikkiä
vai ettekö vie edes roskia ulos ilman meikkejä?
Kertokaa kiinnostaa kuulla minkälaisia meikkaajia siellä ruudun takana on!


12 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis myös ilman meikkiä :) Meikkaan aina töihin ja kouluun, tulee itsevarmempi olo ja se on lähinnä tapa. Pystyn myös hyvin olemaan ilman meikkiä ja välillä on kivakin olla ilman meikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Niin kyllä ja se mukavasti antaa vähän lisabuustia kun laittaa meikkiä :)

   Poista
 2. Hyvä postaus Saara!<3 Mä itse meikkaan vain silloin kun on oikeasti pakko, viihdyn paljon paremmin ilman pakkelia. Joskus saatan jopa skipata jonkun menos koska sinne on " pakko meikata" jään mielummin kotiin verkkarit jalassa löhöämään haha :D Ja sitten mitä meikkaamiseen tulee niin yritän suoriutua siitä aina mahdollisimman nopeasti, etenkin arkena. Sekä joo, en jaksa koskaan juhlameikkiinkään kamalasti panostaa, vähän vain tummemmin ja siinä se :D Toki on poikkeuksia mutta näin yleisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Hah siellä siis melko samoilla linjoilla, kun mäkin! MÄkin hyvin nopeasti aina oman meikin pystyn toteuttamaan sillä en ees osaa meikata tavallaan pitkän kaavan mukana, tiettyt ja samat meikit ja avot! Ja sama just juhlameikissä lisää vähä enemmän varjostuksia, mutta siihen loppuu mun omat taidot ja monesti kärvällisyys:'D

   Poista
 3. Tää oli hyvä postaus! <3 Oot kyllä kaunis ilman mitään meikkiäkin! <3

  Oon tosi laiska meikkaan, ollut lähes aina. Mun huima arkimeikki sisältää bb-voiteen/meikkivoiteen fiiliksen mukaan/aina ei edes sitä, ripsari ja kulmakynä. Välillä lisään vähän puuteria,joskus jopa aurinkopuuteria. Mä kans mielummin nukun pitempään kuin meikkaan :D Aina välillä mietin, kun katon jotain instan meikkausvideoita,että totaa.. onks pakko meikata noin paljon?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 Joo mulla myös arkena yleensä jos meikkaan niin meikkivoide ja kulmat, ja sitten jos on aikaa niin sitten ripsari valokynä! Jep aina sen hetken minkä voi käyttää nukkumiseen niin mieluummin nukun:D Joo toki ne meikit on upeita mut mä myös mietin että miten ihmisillä riittää aikaa meikata niin paljon ja eri kerroksia:D

   Poista
 4. Lenkillä ja lähikaupassa käyn ilman meikkiä, mutta muutoin tykkään kyllä meikata. Kyse ei ole niinkään siitä, ettenkö kehtaisi lähteä ulos ilman meikkiä, vaan mä vaan tykkään meikkaamisesta tosi paljon ja mulle tulee siitä heti freesimpi olo itselle kun aamulla on meikannut :) hyvä postaus, kaunis olet ilman meikkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Juu silloihan se pitääkin meikata jos itse tykkää ja kyllähän se aina antaa semmosen pienen lisän kun laittaa meikkiä eikä lähe ihan ilman meikkiä ulos:)

   Poista
 5. Tää oli tosi hyvä postaus! :) mä kyllä pystyn menemään tuolla ilman meikkiä mutta harvemmin en halua koska kulmat ja ripset on mulla niin vaaleet että ne ei näy mihinkään joten jotain "väriä" on naamaan pakko saada :D sulle sopii meikittömyys! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)) Juu mulla monesti on niin että kulmat mun on pakko tehdäsillä niinkuin munkin kuvasta näkyy ei munkaan kulmakarvat näy mihinkään ja varsinkin kun oli tummenpi tukka oli ne pakko melkeinpä meikata! Niin kyllä se on ihan erinäköinen kun laittaa jo kulmat ja ripset ja pohjameikin, heti vähä freesautuu olemus!

   Poista
 6. Mä luin kans kyseisen artikkelin ja pohdiskelin samoja juttuja! :) Loppujen lopukshan se meikki on oikeesti vaan meikkiä! Musta on kans ihana olla ilman meikkiä ja sit se tuntuu niin spesiaalille. kun saa sitä laittaa!:)

  VastaaPoista
 7. Niin ja piti viä sanoo, että sä oot kaunis sekä meikillä, että meikittä<3

  VastaaPoista