maanantai 11. huhtikuuta 2016

NEULE JA YLIPOLVENSAAPPAAT


Moii!
Mites teijän viikonloppu meni?
Omani tuntui hurahtavan ihan hirmuista vauhtia ohi, mutta onneksi tänään ei ollut koulua joten on saanut yhen päivän tähän väliin kerätä voimia uuteen viikkoon. Viikonloppuna ei tosiaan taphtunut mitään erikoista, olin yötöissä joten päivätkin meni pää jumissa, ja itseasiassa tääkin päivän on mennyt ihan pää jumissa kun kroppa menee aina ihan sekasi nois yövuoroista. Kuitenkin käytiin lauantaina leikkimässä siskon lasten kanssa, ne aina ihmettelee missä S on viikolla niin nyt he pääsivät hänenkin kanssa leikkimään. Ai, että hymy kyllä nousee heti huulille kun edes kirjoittaa noista ipanoista, ne vaan jaksaa aina touhuta ja mennä ja saa kyllä joka kerta hymyn huulille kun heijän kanssa touhuaa!! Mun pitäs itseasiassa keksiäkin kummipojulle synttäri lahja, hän on siis toinen näistä siskon lapsista sillä hänen synttäreitään vietetään parin viikon päästä!
Mutta niin eipä me oikeastaan muuta oikein sitten tehtykkään viikonloppuna, urheiltiin ja ihan vaan oltiin. Yövuorot meni onneksi nopeasti ohi kun ihmisiä riitti. Eilen meillä oli taas cheer treenit, ja sain tehtyä jo flikin ohjelmaan vielä pitäisi uskaltaa tehdä arabiflikki yksin, mutta enköhän mä saa sen tehtyä! Tuli ainkin niin hyvä fiilis kun uskalsin tuon flikin tehdä yksin että pitää samalla fiiliksellä jatkaa tänään treeneissä!


Kuvituksena on asu edelliseltä viikonlopulta kun halusin päälleni vain jotain mahdollisimman mukavaa. Ylipolvensaappaat sekä pitkä neule ajoivatkin mukavan asun oikein hyvin! Ihanaa nytkun nuo kadut on putsattu niin uskaltaa käyttääkin kaikkia kenkiä ihan erilailla kun ei tarvise pelätä että ne menee ihan pilalle. Varsinkin mun uudet valkeat niket on ollut hyvin varovaisella käytöllä, mutta nyt ne voi onneksi vetää jo huoletta jalkaan! Ai, että mä tykkään kyllä keväästä pukeutumisen kannalta, kun ei tarvitse enää toppautua hirveään määrään vaatteita vaan voi lähteä huolettä menemään ihan vaan ohuella takilla! 

Ainiin aloitin mä nyt viikonloppuna viimeinkin lenkkikauden! En tykkää juosta muutenkaan, mutta talvella/loskalla en ainakaan edes ajattele juoksua. Nyt kun rantatie on sulanut on juokseminenkin vähän siedettävää ja nyt kun takapihalta lähtee suoraan lenkki polku on lenkille lähtö onneksi helppoa. Nimitäin toukokuussa olevat kisat vaativat itseltäni kestävyys kunnon parantamista ja milläs muullakaan se paranisi kuin lenkkeilemällä. Tosin nyt lenkille on helpompi lähteä kuin ennen, sillä nyt on joku konkreettinen tavoite mihin tulee nostaa kuntoa. Se jotenkin ainakin itseäni auttanut. Mulle ei nimittäin riitä tavoitteeksi vaan laihempi kroppa että lähtisin lenkille vaan tarvitsen jonkun tuollaisen tavoitteen! Nyt vaan toivotaan että motivaatio pysyy yllä ja jospa joku päivä se lenkille lähtö ei tuntuisikaan maailmanlopulta:'D Mutta en ota asiasta ressiä, sillä jos jonkun oon huomannut niin sen, että kun jostain alkaa ressaamaan niin se vaan heikentää sitä suoritusta lopulta ja sitten tulee vaan turhaa morkkis. Fiilis pohjalla täytyy mun urheilut mennä varsinkin tämmöset ei oman mukavuus alueen urheilut, että saan niistä itse eniten irti!

En ees muista mistä mun piti alun perin kirjoittaa, joten tästä tuli taas kerran tällainen sillisallaatti postaus, mutta eise mitään tänään on maanantai ja viikonloppu meni öissä töissä joten mitään muuta ei oikein voi odottaakkaan.

Moimoi<3

Miten teijän viikonloppu meni? 
Onko siellä muita jotka on innostunut lenkkeilemään nyt kun lumet on sulaneet?
jos on niin vinkkejä miten pitää motivaatio juoksemiseen on hyvin tervetulleita!:'D

6 kommenttia:

 1. Ompas suloinen asuyhdistelmä ♥ Hha mun piti eilen aloittaa lenkkikausi mutta laiskuus vei voiton, hyi minua... Ehkä ensiviikolla tai loppuviikosta sitten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 No ei semitään sitten kun fiilistä niin sitten aloittaa ;) Mullakin ois varmasti vienyt ellei tuo toinen puolisko olisi myös lähtenyt mukaan :D

   Poista
 2. Ei vitsi miten ihana asu, oon himoinnu tollasta vaaleenpunasta takkia kans tooosi kauan 8) täällä on kans alotettu lenkkikausi, ihanaa juosta kun ei oo lunta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Sun pitää ettiä itelles vaaleanpunainen takki;) Niinpä ja ihana fiilis tulee kun lumisulanut ja on lenkillä kun kesä tulee heti mieleen!

   Poista
 3. Takin ja neuleen yhdistelmä <3 Just ton tyyppistä neuletta oon etsinyt pitkään.. Ihana blogi sulla! <3 Liityin lukijaks, kun tää vaikuttaa tosi ihanalta blogilta! <3

  Käy kurkkaan mun blogia, jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 joo minäkin etsin pitkään ja tämä tuli vastaan kirpalta parilla eurolla! Voi kun kiva toivottavasti viihdyt täällä :)<3 Minäpä käyn kurkkaamassa!=)

   Poista