sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

BOMBER JACKET - poikaystävältä lainassa


Helou ja ihanaa sunnuntaita teille kaikille!
Saatiin kuin saatiinkin kuvattua viikonloppuna asukuvia, joten nyt innolla voin niitä ens viikonpostailla!!
Nämä kuvat mun oli jo pakko tulla jakamaan, koko asukuvat tulee sitten huomenna, mutta en vaan malttanut olla näitä julkaisematta kun tuo asu oli niiin mun mieleen ja kuvatkin onnistui musta todella hyvin! Instagramissa seuraaneet tietääkin että bombertakki onkin varastettu tuon paremman puoliskon vaatekaapista. Etin täydellistä bombertakkia joka kaupasta ja nyt se sit löytyi poikaystävän vaatekaapista. Tosin S ei oo vielä ymmärtänyt että sen kuuluu lahjoittaa takki nyt mulle, mutta aion vielä monta kertaa varastaa kyseisen takin omaan käyttöön!
Ootteko te koskaan lainanneet vaatteita poikaystävän kaapilta?


Näissä kuvissa näkyy myös ekan kerran tuo "uusitukka". Tai uusi ja uusi, mutta lopputulos mikä tuli kun S laittoi mulle raitoja. Ja blondihan musta tuli! Musta tästä tuli oikein kivan ja luonnollisen värinen tästä tukasta. Vaikka haluaisin edelleen sen kuparin värisen, niin on tää blondi vaan mulle niin paljon helpompi, kun oma värikin on se vaalea väri.
Mitäs te tykkäätte mun vaaleammasta tukasta?


Mitäs muuta, 
noo viikonloppu meni oikein mukavasti! Nautittiin näistä upeista kevät ilmoista sekä alettiin jo suunnittelemaan parvekkeen laittoa. Meillä tosiaan on aika isoparveke ja nyt ollaan suunniteltu vähän että mitä sinne haluttaisiin. Ja molemmilla oli onneksi sama visio, eli kesällä saada siitä ylimääräinen huone ja mä haluan sinne paljooooon kasveja! 
Ensi viikonloppuna sitä olisikin sitten tarkoitus lähteä toteuttamaan.
Mutta nyt alan katsoa elokuvaa,
joten palataan huomenna kera kokonaisten asukuvien!
TSAO!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tuo bomberi sopii sulle täydellisesti<3

  VastaaPoista
 2. Ei vitsi, ihan mieletön löytö poikaystävän kaapista 8) Ja toi sun tukka on muuten ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Joo tuo takki oli kyllä niin yvä löytö, varmasti lainaan tuota jatkossakin..!:'D

   Poista
 3. Vaau, tuo bomber on kyllä ihana! <3 Itsekin näin vasta jossain vaatekaupassa miesten puolella kivannäköisen bomberin, mikä olisi varmasti sopinut naisellekin! :D Kauniita kuvia myös siusta - ihanat hiukset!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!:)<3 Joo mäkin mietin että pitää varmaan miesten puolelta itsekin katsella kun iha nhyvin nää sopii naisellekkin!:)

   Poista