perjantai 29. huhtikuuta 2016

SUMU


Hei vaan ja ihanaa perjantaita!
Täällä on pidetty aikalailla hiljaiseloa ja hiljaiselo jatkuu ainakin viikonlopun yli. Olin tosiaan alkuun kipeänä ja sen jälkeen ei vaan ole ollut mitään mahdollisuutta päästä kuvaamaan tänne blogiin materiaalia. Täällä Kuopiossa on paripäivää ollut hieno sumuinen ja usvainen ilma ja siksi nämä vanhat kuvat sopivat jotenkin tämän päivän fiilikseen, vaikka kuvat ovatkin otettu jo aikoja sitten Lahessa. Toivotaan kuitenkin että saataisiin vapuksi tänne meille aurinkoa! Tarkoituksena olisi nimittäi kuvata, jos vaan sää on sen mukaista :) Toivottavasti ette häviä vaikka tällä hetkellä blogin puolella hiljaista onkin!

Vapuksi ei ole mitään kummenpia suunnitelmia täällä, meikäläinen on nimittäin kokoviikonloppun töissä. Mutta vaikka töitä onkin olisi tarkoitus ehtiä tehdä edes pienimuotoista vappubrunssia ja lauantaina töiden jälkeen hörppiä vähän kuoharia ja syödä munkkeja! Jospa olisi hyvä ilma niin voisi hengailla ekaa kertaa parveekkeella! Se alkaa pikkuhiljaa valmistua ja varmasti muutaman viikon aikana saatte nähdä millaiseksi meijän parveke taijottiin!:)

Mutta ihanaa viikonloppua teille lukijat ja oikein mukavaa Vappua teille kaikille<3

10 kommenttia:

 1. Wow mitä kuvia<3 Kivaa vappua myös sulle<3

  VastaaPoista
 2. Onpa tunnelmallisia kuvia! Sumu on jotenkin tosi kaunista ja herättää aina hieman haikean fiiliksen meikeläisessä, mutta sellaisen positiivisen haikean :) Mulla kanssa Vappu menee iisisti, toki kotona. Ei vaan jaksa juhlistaa sitä tai lähteä katselemaan ihmisten örvellystä :D Mukavaa Vappua sulle myös Saara<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Joo mulla kyllä ihan samanlainen fiilis tulee sumusta!! Noniin sehän kuulostaa oikein mukavalta:))

   Poista
 3. Ohana tunnelma näissä kuvissa kuten Linda sanoikin jo :) <3 Välillä saa ja pitääkin hengähtää, eikä haittaa vaikka niitä kuvia ei olisikaan, voihan niitä lainata esim. Pixabaystä tai käyttää vaikka vanhoja kuvia! :) Toivottavasti sulla oli mitä ihanin vappu ja sää oli yhtä aurinkoinen kuin täälläkin, mukavaa viikon alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Niin totta, jotenkin sitä vaan oma ajatus että pakko olla uusia kuvia, vaikka vanhojakin olisi ja juuri voi lainata noista kuvapankeista! Kiitos oli kyllä mukava vappu!=))

   Poista
 4. Vautsi, ompa upeita kuvia..<3 Jotenkin haikeita ja surumielisiä :') Parvekepostauksia ootellessa :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Jee juuri oon laitellu partsia vielä muutama juttu niin sitten tulee postausta!:)

   Poista
 5. wau miten ihania kuvia, upea tunnelma :)

  VastaaPoista