sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

SUNDAY


Heivaan!
Täällä aletaan olla pikkuhiljaa elämänkirjoissa takaisin. Mulla tosiaan oli torstaina hieman kipeä olo, mutta silti menin töihin... No töistä kun pääsin kotiin oli olo tila jo todella kipeä ja torstain ja perjantain välisenä yönä ei sitten nukkuttua yhtään täyttä tuntia. Koko yö oli aivan kamala, lihaksiin koski ja kuume nousi ja laski koko ajan. En ees muista milloin viimeksi oon ollut näin kipeänä ja toivottavasti tää tauti alkaa olla pikkuhiljaa selätetty. Perjantai olin siis aivan vuoteen oma. Lauantaina oli kummipojan synttärit missä käytiin  ja sen jälkeen voimat olikin ihan loppu ja tuntui että tauti vain paheni. Tänään on kuitenkin ollut jo hieman parempi olo ja toivotaan, että ensi yönä saisi nukuttua ja huomenna olisin taas voimissani, en yhtään jaksa olla kipeä!

Mutta tää oli varmaan vaan kropan tapa kertoa pysähtymään. Koko kevät on juostu paikasta toiseen ja menty pää kolmantena jalkana, niin kropan oli nyt vaan pakotettava olemaan paikallaan. Ja toisaalta tälläiset kotona höntsäilypäivät olikin ihan tarpeseen, mutta silti oon valmis parantumaan ja jatkamaan hommia! Tässä nimittäin on aika paljon vielä kouluhommia ennen kesälomaa ja treenejä ennen kisoja! Mutta eka pitää antaa tän taudin nyt parantua kunnolla, ettei vaan pitkitytä tämä tauti.

-Mut niin mun viikonloppu meni ihan kotona vaan parantuessa. Toivottavasti nyt huomenna uuteen viikkoon uusilla energiolla! Varsinkin huomenna uusi Game of thronesin jaksoa odotettaan täällä innolla, tänään katottiin vikajakso viime kaudesta että varmasti muistaa kaiken!!
 Onko siellä muita Game of thronesin faneja?
Mutta mites teijän viikonloput meni kertokee ihmeessä? Onko jollain muulla ollu tätä kevät flunssa?

8 kommenttia:

  1. Mulla on kans iskenyt kauhee kevätflunssa :( Nyt vaan lepoo sulle!<3 Niinkun sanoit, niin kotona höntsäilypäivät tekee hyvää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei toivottvasti oot jo parantunut<3 Joo onneksi kun muutaman päivän otti kunnolla lepoa niin flunssan sai taltutettua pois!

      Poista
  2. Ääh kevätflunssat on niin, noh sieltä! Ja ne jotenkin osaa aina iskeä silloin kun vähiten sitä toivoisi :( Mä olen onneksi pysynyt tosi terveenä koko kevään ja toivottavasti pysyn jatkossakin *koputan puuta*. Ps. Ihana asu, mä vaan niin tykkään sun tyylistä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 TOivottavasti ei tosisaa suhun flunssa iske!!:)

      Poista
  3. Voi höö, flunssa on kyllä kurja, mutta toivottavasti se on nyt edes tähän mennessä hellittänyt :) Noista kuvista ei ainakaan näy lenssua potevaa, päinvastoin, ihana asu ja sinä :) <3 Täälläkin odoteltiin GoTin uutta jaksoa ja se olikin aika blääh, mutta viimeiset hetket ainakin kertoivat tosi paljon jakson nimestä (Red Woman) ;) Kyllä seuraavia ootellaan jo kulttimaisen innokkaasti :D Mitä mieltä sä olit ekasta jaksosta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOikiitos<3 Musta eka jakso ei ihan yltänyt omiin odotuksiin, mutta sitten toisessa jaksossa onneks jo tapahtui kunnolla!! En vaa millään malttaisi oottaa viikkoa aina uutta jaksoa!:D

      Poista
  4. Ihana sporttinen asu! :) Mä en oo ikinä kattonut tota Game Of Thronesia mut mun poikaystävä on puhunu siitä kyllä ja nykyään jotenkin sitä hehkutetaan kaikkialla! Pitäisköhän alkaa itsekin kattomaan.. :D Juttelin täällä Sri Lankassa yhden brittimiehen kanssa joka on kameramiehenä ollu tekemässä tota sarjaa ja kaikkia Bond-leffoja yms, vähänkö siistiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo mäkin alkuun en lämmennyt, joskus katsoin ekan jakson ja en tykännyt, mutta sitten poikaystävällä oli kaikki kaudet ja aloin katsomaan enemmän jaksoja ja kohta olinkin ihan koukussa!!:D Eikä vähänkö siistiä!!

      Poista