keskiviikko 4. toukokuuta 2016

VAPPU


heissan!
Ai, että mikä ilma tuolla ulkona on!! Toivottavasti ootte kaikki kerennyt edes hetken nauttia tuosta taivaalla paistavasta auringosta! Itsehän kerkesin vähän onneksi nauttia vaikka tänään olikin 8-15 koulua ja sen jälkeen vielä tunnin ajo matka, mutta kun vein auton porukoille niin oli pakko vaan kellastaa makaamaan aurinkoon oli niiin lämmin. Ihanaaa! Toivottavasti vaan nämä ilmat jatkuvat viikonloppuna milloin mulla ois aikaa kunnolla tästä säästä nauttia.

Mutta tosiaan tulin heittämään tänne parit kuvat mitkä napattiin vappuna! Itsehän olin tosiaan koko viikonlopun töissä joten ei oltu suunniteltu mitään ihmeellistä. Lauantaina tehtiin yhdessä vähän isompi aamupala, täytettyjä croisantteja, viinirypäleitä, jogurttia, patonkin, simaa ja mehua. Oli ihana syödä aamupala yhdessä rauhassa, kun mulla alkoi vasta vähän myöhemmin työvuoro. Töiden jälkeen S alkoikin heti kokkailemaan meille ruokaa samalla kun itse menin nopeasti käymään suihkussa, jotta kerettäisiin edes vähän käydä jossain pyörähtämässä. No siinä samalla avattiin partsikausi, kun syötiin ja juotiin vähän skumppaa meijän parvekkeella, mulla on muuten jo nyt semmonen tunne että tuo partsi on kovassa käytössä vielä tän kesän!! Sitten kun oltiin syötiin niin minä aloin aloittautumaan minkä jälkeen lähdettiin kohti keskustaa. Ei ollu yhtään mietitty paikkaa mihin mennä, joten lähdettiin vaan käppäilemään. Kohta sain kuitenkin kaverilta viestin, että he ovat valkeisella joten suuntasimme sinne. Ja oikeesti huhu sitä meininkiä, kyllä siinä melkein selvänä katseli hetken, mutta sitten päädyttiinkin kaverin luo istumaan iltaa ja sieltä jatkettiinkin vielä istuskelemaan baariin. Oli kyllä ihan huippu ilta vaikka kaikki tapahtui ihan extemporee, mutta niin se vaan menee että hauskat illat on niitä kun mitään ei ole suunniteltu!

Sunnuntaina ei tehtykään sitten mitään minä olin melkein koko päivän töissä. Kaiken kaikkiaan kiva vappu oli, vaikka ei vapaata ollutkaan!

Ja onneksi alkaa pikkuhiljaa koulukin helpottaa, enää yksi tentti ja yksi raportin palautus sekä sen esittely ja sit ois kevät paketissa!! Tänään oli enkun koe, joka meni nyt varmasti ainakin läpi, sekä suullinen koe mistä sain 3½ mistä olen kyllä todella ylpeä sillä englanti on ollut mulle aina todella haastava aina oppia niin tuo numero kyllä kannustaa puhumaan rohkeamminkin englantia! Mutta eiköhän tämä blogikin ala pikkuhiljaa herätä taas henkiin kun kouluhommat on väkerretty alta pois!

Mutta huomenna lähden viikonlopuksi eteläsuomeen, joten palataan maanantaina taas,

Ihanaa viikonloppua jo näin etukäteen ja yrittää nauttia näistä säistä niin paljon kun pystytte!<3

18 kommenttia:

  1. Teijän vappu kuulostaa tosi kivalta! :D Ite olin vappuna yövuorovapailla ja olo oli kyllä just sen mukainen.. ihan väsynyt ja kotona olo tuntu parhaalta vaihtoehdolta :)

    VastaaPoista
  2. eikää kui söpöjä kuvia! ihana minni<3

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa todella onnistuneelta vapulta! :) Extempore jutut on yleensä ne parhaat, kun lähtee ihan avoimin mielin mukaan! Ja ihania kuvia! <3

    ❀ Cinderella Days ❀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo niinpä kun vaa lähtee mukaan niin yleensä ne on ne hauskimmat retket!:)

      Poista
  4. Vo miten suloinen rusetti ♥ Ja niin herkullisia ruokakuvia :)

    VastaaPoista
  5. Eikä,en kestä miten ihana tuo rusetti on! <3 Itse olen onneksi ehtinyt nauttimaan kunnolla näistä ilmoista ja toiseksi onneksi niitä on vielä luvattu paljon lisää :)) Mukavaa tulevaa viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Huippua, mäkin onneksi pääsin nyt viikonloppuna nauttimaan ,toivotaan että nää ilmat todella kestää!

      Poista
  6. Kuulostaapa kivalle vapulle ja herkullisen näkösiä ruokia!:) Mä oon kans samaa mieltä, et parhaat jutut tapahtuu niin extemporee<3

    VastaaPoista
  7. Hahaaa, aivan ihana tuo jättirusetti <3 Ja näin just, kaikista hauskinta on meikälläkin ollut silloin kun mitään ei ole suunniteltu van vedetään hatusta :D Teidän pirskeet ja partsitunnelmointi kuulostivat kyllä ihanilta, ootan innolla että saisin omankin parvekkeen edustuskelpoiseen kuntoon :D Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Ja tsemppiä kouluhommiin, ei ole enää paljoa jäljellä! ;) Pidä hauskaa etelässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 'kiitos<3 Jep se on jännä ikinä ei sais mitään suunnitella kun hauskempaa on ku heittäytyy vaa mukaan :'D eiku vaan pikkuhiljaa laittamaan, täälläki pikkuhiljaa parveke alkaa ollavalmis! Kiitti tsempeistä, niinpä loppu puristus enää!

      Poista
  8. söpöjä vappukuvia! :) Noi minninkorvat on hellyyttävät! :)

    VastaaPoista
  9. Hmm ruoat näyttää ihanilta ja kuulostaa kivalta sun vappu :) olin itse viime juhannuksena töissä, mutta se ei haitannut ollenkaan just kun asennoitu oikein :) kivaa voi silti olla!

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Niinpä aika paljon on omasta asenteesta kiinni onko hauskaa vai ei!:)

      Poista