torstai 4. elokuuta 2016

SINISESSÄ HAMEESSA

Toppi - Zara / Hame - Lidl (:D) / Laukku - kirppari / Kengät - Lidl (:D)

Helou!
Täällä loma on lähtenyt mukavasti käytiin. Ollaan vaan ollu rennosti ja nautittu vapaa päivistä. Käytiin myös mökillä ja siellä samalla käytiin keräämässä marjoja ja sieniä. Oon myös saanut koulutehtäviä hyvin eteenpäin, enää paritehtävää ja hommat alkaa olla hoidossa, onneksi! Me myös varattiin ulkomaan matka, mutta siitä lisää huomenna. 
Nyt on muutenkin mukavia lomasuunnitelmia, kun ystävämme tulevat meille viikonloppuna kylään. Ensiviikolla taas suunnataan Tampereen ja Lahden kautta lentokentälle. 
Mukavia suunnitelmia siis tiedossa! Nyt kuitenkin rupean laittamaan ruokaa, joten palataan huomenna, kera videon meijän viime vuoden reissusta Splitistä!
Moimoi<3

14 kommenttia:

  1. Kivan kesäinen asu :) Oon kanssa huomannut Lidlin panostaneen noihin heidän vaatteisiin ja siellä esillä paljonkin kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Joo sieltä löytyy kyllä nykyään tosikivoja vaatteita, hinta/laatu suhde hyvin kohdallaan!

      Poista
  2. Onpas kiva kesälookki ♥ Monet löytää lidlistä vaikka mitä kivaa, pitäiskö itekin käyä kattoo :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 jep, mä nykyään aina shoppailen sieltä ne laatikot:'D Kannattaa ainaki aina sillon kun ne mainokset tulee kun sillo tulee uusia !:D

      Poista
  3. Ihana asu ja tuo hameen väri on ihan täydellinen <3 Mites, onko nuo Lidlin vaatteet kuinka kestäviä? olen pistänyt eri blogeista merkille, että sieltä tekee tosi kivoja löytöjä! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Siis mulla on ollut lidlin urheiluvaatteita käytössä, ne on kestänyt ihan samallalailla kuin esim. hm ja minkä tahansa muun urheiluvaatteet ja nämä muutkin vaatteet on ihan samanlaista laatua kuin muutkin ketjuliikkeet, ei oo ainakaan vielä hajonnut tai kulunu mikään rikki käytössä:)

      Poista
  4. Sulla on kyllä tosi vallottava hymy!♥

    VastaaPoista
  5. Ihana hame Saara! ♥ Tää on nyt toinen kerta kun kuulen että joku on löytänyt kivan vaatekappaleen Lidlistä, ihan mahtavaa sekä hieman yllättävää mun mielestä!:D Voisi itsekin käydä tsekkaamassa, hameen väri on upea.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 hahah jep, muakin aina naurattaa vähän kun ostan sieltä vaateita niissä muovipakkauksissa:''DD Mutta kun hinta halpa ja näyttää kivalta nii ei voi muutakaa!

      Poista
  6. Ihana hame!!<3 Ja ihana sinä! Tiiätkö mä on kans kattellu Lidlissä kaikkia ihania hameita ja eilen ihastelin yksiä biksuja :D Sielä on oikeesti kivoja juttuja!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOi kiitos<3 juu ja tuntuu että jokakerta kun sinne tulee parempia vaatteita ja hei mä ostin sieltä just koko uikkarin, oon kaikki kaupat ettinyt niin sieltä löyty mieleinen.. :D

      Poista
  7. Tosi kivan värinen tuo hame - Lidlistä tekee tosiaan löytöjä! :D Ihania kuvia muutenkin, niin raikkaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 jep, siellä pitää aina silmä tarkkana käydä:'D

      Poista