torstai 14. syyskuuta 2017

SYYSASU


Heijjj!
Asukuvia vielä vanhalla tukalla, huhu kyllähän tuo jo kaipasikin päivitystä. Synttärit meni viikonloppuna oikein hyvin, ja koska perinteitä pitää pitää yllä, niin kamera unohtui jo heti alkumetreillä:'D Mutta mun synttäri lookista ja muutama kuva tulossa kuitenkin pian! Tää viikko on mennyt muuten jokapäivä koulussa ja koulusta oonkin sitten lähteny melko suoraan valmentamaan tai treenaamaan aina, näin se mun perus arki kuluu. Mutta mulla on enää ensi viikko koulua ja sitten alkaa viimeinen 10viikon harjoittelu, joten ei tarvitse enää kuin muutaman kerran ajaa Iisalmeen.


Tässäpä olisi erään päivän rentoa asukokonaisuutta. Nuo housut  ja paita lähti mukaan Krakowasta. Noita housuja ostin itseasiassa kolmet, nuo siniset, sitten mustat ja vielä viininpunainset, kerrankin löysin hyvät housut ja kappale hinta oli vaan 8euroa, joten ostin sitten kerralla, mun on tosi vaikea löytää hyvin istuvia housuja, joten nää oli kyllä huippu löytö. Housut näyttää ehdottomasti paremmilta korkojen kanssa, mutta tuona päivänä kävelin paljon joten tekonahkatennarit oli huomattavasti parempi vaihtoehto. Nää on myös mun ekat suoralahkeiset housut, taisin vielä tänä vuonna vannoa, etten vaa osaa pitää leveä tai suoralahkaisia housuja, mutta nää housut istui niin hyvin ja oli vielä mukavat päällä, että suoralahje näytti mullakin ihan hyvältä.

Nyt en kerkee höpötellä enempää, palataan huomenna kera syysinspiraation!
Mukavaa päivänjatkoa<3

6 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköiset housut! Ja kun hyvä malli löytyy niin kannattaa ostaa ehdottomasti useammat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, no niinpä varsinkin vielä kun halvalla sain!=))

      Poista
  2. Oi miten hyvännäkönen asu ja noi pökät!<3 Todellaki pitää ostaa monet kerralla kun hyvät löytyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, pakko hamstrata ku kerrankin löytää! kiitos<3

      Poista
  3. Aivan ihana look ja mitkä pökät! Mä haikailen lyhykäisen nahkatakin perään, nyt on syksy ja hemmetti en omista yhtään nahkatakkia kun mun luottis meni rikki ja heitin sen pois:D Ja kaikilla vaan näkyy ihania nahkatakkeja, mistä te noita löydätte??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!<3 Tuo mun on parivuotta vanha Cubuksesta!! Mutta nyt en oo kattonu kaupoissa oisko tota samaa mallia esim:)

      Poista