keskiviikko 13. tammikuuta 2016

AURINKOINEN TALVIPÄIVÄHelou!
Vaikka viime viikot olikin jäätäviä pakkasten puolesta, oli ilma mitä upein. Monena päivänä paistoi aurinko ihan kirkkaalta taivaalta ja me ainakin pyrittiin aina edes vähän ulkoilemaan, sillä aurinko paistoi niin upeasti. Tässä postauksessa onkin kuvia aurinkoisesta Lahdesta kun käytiin jäällä kävelemässä. Ajattelin julkaista nämä kuvat nyt sillä ainakin täällä päin on ollut aika synkkää päivät sillä ulkona on kauhea tuulii ja lunta lentelee ympäriinsä. Nyt on siis hyvä fiilistellä näitä kuvia aurinkoisesta päivästä ja siitä faktasta, että ollaan menossa kohti kevättä ja valoisa aika lisääntyy kokoajan! Itse ainakin reagoin todella voimakkaasti siihen pimeyteen mikä syksyllä aina alkaa, joten nyt kun suunta on jo kohti kevättä on ihanaa kun tietää, että jokapäivä se päivä vaan pitenee!
Ootteko muut huomanneet pimeyden vaikuttavan teihin vai meettekö täysillä energioilla oli sitten pimeetä tai valoisaa?Koulu viikko on lähtenyt mulla hyvin käytiin, varmistui yksi ihan huippu juttu tänään, mutta en tänne vielä huutele ennen kuin kaikki on varmaa! Keväällä tulee olemaan paljon kouluhommia, mutta onneksi monet tehtävät on yhteydessä työelämään ja tehdään itse paljon, joten ei ole pelkkää teoriaa tiedossa. Meillä myös alkoi mukavasti koko viikko heti englannilla, jospa tän kurssin aikana saisin oman rallienglannin hieman paremmaksi!
Mutta nyt mulla ei varmaan sen kummenpia kuulumisia ole, tällä viikolla tulen postailemaan ainakin vielä toiset asukuvat, jos kerkiän, joten palaillaan!
TSAO!


6 kommenttia:

 1. No todellakin vaikuttaa! :( Väsyttää niin perhanasti, eikä harmaa ja tuulinen sää auta siihen ollenkaan. Luulisi, että lumi toisi vähän enemmän valoa ja pirteyttä, mutta kyllä se on se aurinko, joka senkin ilmapiirin luo! Kauniita kuvia ja uoea auringonvalo, onneksi mäkin ehdin taltioida tuota loistetta edes yhden päivän edestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu, että nyton tosi moneen vaikuttanut tama pimeys ja itsellänikin on kyllä väsymys ihan tapissa kokoajan!! Jep onneksi lähti ulos uhmaamaan aurinkoa niin sai edes muistoksi tuon auringon paisteen:) Sullakin oli upeita kuvia missä valo näkyi=)

   Poista
 2. Täällä vaikuttaa pimeys ja pahasti:D Todella pahasti. Onneksi ollaan kuitenkin taas valoa kohden menossa:) Kauniita on kuvat, harmi etten itse kyennyt/ehtinyt valoisaan aikaan mennä ulos ikuistamaan tuota kaunista pakkasta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi tosiaan kevättä kohti mennään ja valoisa aika lisääntyy, niin ei ois enää tämän pideyden armoilla kokoajan! Kiitos:)

   Poista
 3. Ihanaa kuulla et sulla on kivoja juttuj edessäpäin<3 Kivoja kuvia! Vitsi mäkin haluaisin jo luisteleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Hah, mä en vielä luistellut, mut tuo parempi puolisko kyllä, saa nähä saako tuo minullekki luistemet tänä talvena jalkaan, viimeksi oon tainut luistella ylä asteella liikassa kun oli pakollista:'D Tuo toinen taas tykkää sikana luistella!:'D

   Poista