perjantai 22. tammikuuta 2016

SISUSTUS INSPIRAATIOTA


Noniin nyt tulisi sitä mun lupaamaa sisustus inspiraatio postausta! Tosiaan muutto häämöttää tuolla viikon päässä edessä ja meikäläinen on jo innoissaan selaillut miljoonia erilaisia sisustussivuja ja kuvia sekä inspiroitunut kodin laitosta ihan uudella tasolla. Varsinkin olkkarin pohjamallin takia olen selaillut paljon nettiä, jos jostain löytyisi kivoja ideoita sen malliseen huoneeseen. Musta on niin kiva päästä viimeinkin laittamaan uutta, yhteistä kotia.


Mutta mitä tulee mun sisustusmakuun niin yllä olevista kuvista sen aika hyvin näkee. Vaalealla pohjalla tummanruskeaa puuta ja maanläheisiä materiaaleja sekä värejä. Paljon kynttilöitä ja pehmeyttä. Vaikka pidänkin vaaleasta pohjasta sisutuksessa niin omaan makuuni kokovalkoinen asunto on no, liian valkoinen. Tykkään että jos seinät ja pääväri on vaalea niin sitten kontrastia tuodaan vanhoilla puisilla huonekaluilla. Tykkään myös sikana niin loft-henkisistä asunnoista, kuin vanhoista puutaloista, jossa henkiin vanhanajan kalusteita ja vanhanajan romantiikkaa. Tyylini sisutuksessa onkin ehkä sekaisin uutta ja vanhaa, mutta vanhaa kuitenkin vähän enemmän. 
Paljon vilttejä, tyynyjä, sellaisia asioita jotka tekevät minulle kodista kodikkaan. Myös mun partylite kokoelma pääsee taas esille, joten se jo kertoo, paaaaaaljon kynttilöitä. 
Erilaisia huonekasveja, valoja ja sopivasti pieniä tavaroita jotka tekevät kodin. Minulle ei sovi lainkaan sellainen "siivottu" ja pelkistetty sisustus tyyli. Se näyttää kyllä kivalta, mutta pikkuhiljaa täyttäisin kaikki pikkutilat joillain tavaroilla. Kuitenkin on tärkeää, että tavaraa on hyvässä suhteessa esillä, ettei tule liian tunkkainen olo. Tavallaan pelkistettyä, mutta pienenä lisänä ne esineet jotka tuovat kodin tunnun. Heh, ymmärtääköhän kukaan mitä haen nyt näillä hienoilla sepostuksillani takaa.. Mutta kuitenkin musta noista kuvista näkee tosihyvin sen minkäläistä tyyliä haen oman kodin sisustuksessa.Meiltä tosiaan löytyy jo kaikki huonekalut valmiina, sillä kun kaksi kotia yhdistyy on niitä huonekaluja jopa hieman liikaa, mutta emme siis tarvitse ostaa mitään isompia hankintoja, ainakaan heti. Kuitenkin juuri tekstiileitä, sisustuselementtejä koti kaipaa, jotta saadaan meidän tavaroista yhtenäinen kokonaisuun. Niinpä selailin Espritin sivuja, joista keräsin tuohon ylös kollaasin sellaisia asioita mitä meidän koti kaipaisi vielä lisäksi. Sohvalle sekä makkariin vilttejä, ne vaan tuo kodikkuutta ja onhan niihin kiva käpertyä näillä kylmillä ilmoilla! Myös ruusukulta/kupari näyttää musta todella hyvältä tällä hetkellä sisustuksessa ja oonkin pikkuhiljaa ostellut kaikkea pieniä tuon värisiä esineitä. Myös koristetyynyjä ja päälisiä tulee hankkia lisää, jotta näiden avulla saadaan värimaailman yhtenäisiksi. Plus koristetyynyjä ei voi musta olla koskaan liikaa.
Nyt kun meillä on oma sauna ja vähän isompi kylpyhuone kun tuo minun entinen(missä siis just mahtui vessaan ja yks ihminen just ja just suihkuun..) niin uusi kylpytakki tulisi ehdototmasti hommata. Toinen asia mistä oon ite tarkka niin on pyyhkeet. Nyt pyyhkeet ois tarkoitus laittaa vessaan esille tikkaille, joten niiden tulee olla siistit.

Mutta sellaiselta näyttää mun sistushaaveet, toki nyt uudessa kämpässä ei mitään suuria sisustushankkeita tarvitse tehdä, sillä olisi hölmöä ostaa uusia tavaroita, kun meiltä molemmilta löytyy omasta takaa jo paljon huonekaluja. Kuitenkin tekstiileitä ja kaikkea muuta kivaa tilpehööriä kotiin tulee ostaa, jotta saadaan siitä just meidän molempien näköinen. Innolla ja vähän kauhulla odotan miten kaikki tavarat ensiviikolla saadaan sinne kannettua ja mahdutettua, mutta uskon, että tuosta asunnosta tulee meille oikein kiva pikku koti.

Mites teijän sisustus maku, onko yhtään yksi yhteen vai minkälaisesta sisustuksesta te tykkäätte tai unelmoitte?

6 kommenttia:

 1. Oij ihana inspiraatio kuvia ♥ tosi kivoja tuon kollaasin tuotteet! Mulla on kauhee sisustus inspis meneillään :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postaus oli kiva!!:) Noni kiva, sitten nää sisutuspostaukset ei varmasti oo ainakana haitaksi, mullakin nimittäi on, harmi vaan kun tuntuu että tarvitsisin kokonaisen talon, että voisin toteuttaa kaiken mistä haaveilee:'D

   Poista
 2. Oi kuinka ihania ja inspiroivia kuvia! Sisustaminen on niin ihanaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, huippu tapa toteuttaa itseään ja kiitos<3

   Poista
 3. Aivan ihanan näkösiä kuvia! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö ookki!! HEti vaan haluaa ison talon ja rahaa mihin vois toteuttaa kaikki sisustus haaveet:'D

   Poista