keskiviikko 20. tammikuuta 2016

VAPAAPÄIVÄ


Helou!
Tänään mulla on tosiaan ollut vapaapäivä sillä mulla oli lääkäri täällä Kuopiossa niin en päässyt tänään kouluun. Aamu tosiaan alkoi hammaslääkärillä, jossa kaikki oli hyvin paitsi niskakivut ja puremislihakset on mulla kokoajan jumissa niin saan lääkäri ajan, jotta tutkitaan onko purennassa edelleen jotain vikana. Toivottavasti jollain helpolla hoidolla saisin nämä kivut pois, välillä leukavetää koko pään nimittäin niin pahaan jumiin ettei siihen auta mikään.

Lääkärin jälkeen menin salille. Ja en ollut ainoa siellä. Vaikka menin sinne n. 12 aikaa oli sali ihan täynnä?!? Oikeesti ihmiset ettekö te käy töissä:'D No ei. sain onneksi treenin ihan hyvin tehtyä, vaikka polvi vammaakin kokoajan ja joten se vaikeuttaa aika paljon tällä hetkellä treenamista kun en voi koukata toista polvea ollenkaan. Mun onkin tarkotus mennä näyttämään polvea lääkärille sillä se on nyt kohta jo kuukauden mua vaivannut.. Treenin jälkeen kävin kaupassa ja kokkasin pitkästä aikaa kunnolla, katkarapukastiketta ja bataattiranuja, oli muuten hyvvää!

Oon myös ollut kokosyksyn ja edelleen todella väsynyt ja oonkin yrittänyt löytää sitä omaa ruokarytmiä ja liikunta rytmia ja saada ruokavalioon vähän uusia puolia. Ajattelin tästä kuitenkin kirjoittaa kokonaan oman postauksen, mitä oisitte siitä mieltä?

Nyt yritän saada inspiraatiota pakkaamisen kanssa sillä ensiviikon viikonloppuna on jo muutto!! Onneksi viikot menee nopeesti niin kohta jo ollaankin omassa uudessa asunnossa. Onneksi nyt näyttää tosiaan siltä, että voidaan muuttaa jo sunnuntaina, sillä se on 31päivä, kun taas 1.päivä on vasta maanantai milloin muuton teko on huomattavasti vaikeampi kuin viikonloppuna, mutta toivotaan että päästään muuttamaan viikonlopun aikana. Hui, tuntuu että vasta etsittiin asuntoa ja miettiin muuttoa ja nyt se on jo aivan edessä. Tosin S tekee edelleen Lahdessa töitä, mutta en malta odottaa sitä että hän saa täältä töitä ja voidaan sitten aloittaa kunnolla yhdessä asuminen.

Mutta nyt ehkä yritän jatkaa pakkaamista, jos edes yhden laatikon verran saisin projektia eteenpäin..
Ajattelin myös tehdä vähän sisustus inspiraatio postausta, sillä kiva päästä laittamaan uutta kotia, miltä se teistä kuulostaisi?
Mukavaa keskiviikko iltaa teille kaikille<3

6 kommenttia:

 1. Voi eiii, ikävä kuulla et sulla on vieläkin ollu jotain kipuja :( Toivottavasti ne saadaan kuriin ja pystytään hoitaan! Ja hei ihania kuvia, kaunis sinä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitospaljon<3 Juu minäkin toivon, alkuun ajattelin että kivut lähtisivät pois mutta kun puoleen vuoteen ei oo lähtenyt niin piti lääkärissäkin sanoa, mutta jospa saataisiin nämä kivut kuriin!:)

   Poista
 2. Iiiik jänskääää! Kohta te jo muutattekin :) Isot tsempit kimpsujen ja kampsujen roudailemiseen! :) Äh, kurja kuulla, että leuka on kivuissa, se ei kyllä ole herkkua ja nyt puhutaan ihan kokemuksestakin. Onneksi mulla kyseessä oli vaan jumiutuneet hartijat. Toivottavasti tuohon löytyy tosiaan joku helppo keino ja ilman leikkausta, niin ei tule rasitetta. Ja kirjoittele ihmeessä ruokavaliosta ja asuntoinspiksesä, mä luen ainakin mielelläni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano!!! Mihin tää aika menee!? Kiitos paljon=) Juu mulla tosiaan keväällä tehtiin leuansiirto leikkaus, sillä mulla oli niin huonopurenta ja tämän leikkauksen myötä hartia/niskakipujen piti lähteä pois, mutta nyt leuka onkin vaan enemmän jumissa.. Mutta jospa ne saisi jollain hionalla tuon purennan vielä viimosenpäälle, jos se sitten helpottaisi! Okei jees kiva kuulla, huomenna tuleekin sisustuspostaus ja ruokajuttuja voisin kirjoitella ensiviikolla!:))

   Poista