perjantai 15. tammikuuta 2016

HAT


Hei vaan hyvvee perjantaita immeiset!
Meitsi naputtaa tällä hetkellä tätä postausta koulusta, sillä odotan, että äiti pääsee ja lähdetään ajamaan kohti kuopiota. Tänään olisi tiedossa yöllä töitä ja sitä ennen ajattelin siivoilla kotona sekä mun sohva käydään ostamassa. Nyt alkaakin sitten enempi pakkamiinen kun sohva viedää, sillä vasta nyt mahdun pakkamaan asunnossa ja laatikot mahtuu hyvin sohvan paikalle. Telkkua katellaankin sitten loppukuu lattialta, mutta ei se vaarallista ole. Tärkeintä päästä eroon noista tavaroista, mitkä ei seuraavaan kämppään mahdu niin on sitten muuttopäivänä helpompi kun on vaan ne tavarat jotka tulee jäämään uuteen asuntoon.
Mitäs muuta, koulu on lähtenyt oikein hyvin käyntiin, kaikki tän kevään kurssit on musta oikein mielenkiintoisia ja meillä on mukavasti projekteja, joten saadaan tehdä yhteistyö työelämän kanssa. Vaikkakin tama tarkoittaa, että nyt keväällä tulee olemaan paljon hommia, niin silti kurssit ovat juuri sellaisia mitä taitoja tarvitsemme sitten työelämässä, joten olen itse aika innoissani keväästä. Yritetään vaan muistaa tää innostus kun meinaan hukkua koulutehtävien alle, loppukeväästä, mutta onneksi sinne on vielä aikaa.
Parempi puolisko tulee myös tänään Kuopioon ja huomenna olisikin tarkoitus lähteä päiväksi rinteeseen laskemaan. Tällä kertaa mennään Tahkolle jo isompiin mäkiin, huippua, tällästä talvea oon oottanut että on lunta ja pakkaset sen verran alhaalla, että voi hyvin harrastaa ulkona kaikkea.
Mutta äiti pääsee ihan näillä näppäimillä, joten palataan taas ja ens kerralla tuleekin sitten tästä asusta kokonaiset asukuvat!


Heippa ja oikein huisii viikonloppua teille kaikille<3

10 kommenttia:

 1. oi vau hattu pukee sinua niiin hyvin!!<3 ihana oot :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Paulan kanssa. Sulle sopii mielettömän hyvin hattu :)

  VastaaPoista
 3. Ihana hattu, komppailen tässä nyt muita ja toistan kuin papukaija; sopii sulle tosi hyvin! :) Isot tsemit pakkailuun, se on kyllä ihan syvältä, mutta pakko se on tehdä :D Toisaalta, onhan se ihan mukavaa saada aloitettua uudessa asunnossa ihan puhtaalta pöydältä ja sisustaa mieleiseksi ;) Pitäkää hauskaa rinteillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 juu pakkaaminen ei oo ihan huippuhommaa... Mutta totta puhut parasta on kun pääsee laittamaan ja tekemään puhtaalta pöydältä ekaa yhteiskotia!=)

   Poista
 4. Kiva kuulla, että koulu on lähtenyt hyvin käyntiin ja intoa riittää :)) Meillä on rinne tuossa 5minuutin päässä ja haluaisin mennä sinne laskettelemaan, mutta ongelma on siinä etten osaa :D mä mursin joskus häntäluun rinteessä ja siihen se puuha sitten jäikin! Ehkä olisi aika päästä traumoista eroon ja mennä opettelemaan lapsien joukkoon sitä puuhaa :D Ps. Hatut on selvästi sun juttus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu musta tuntuu alastomalta jos ei oo mitään päähinettä päässä:'D Hui no ei ihme jos vähän jännittää uudestaan lähteä, mutta kyllä mä sanon sinne rinteeseen vaan niin siitä se sitten muistuu taas mieleen!! S:kään ei ollu käynyt nyt pitkään aikaan rinteessä, mutta nyt kun sinne mention niin ei sitä sieltä enää pois saa:'D

   Poista