tiistai 19. tammikuuta 2016

UUSI TAKKI


Moikkis!
Mulla loppui tänään jo 12 koulu, joten on ollut kivasti loppupäivä vapaata. Päätinkin tulla julkaisemaan ensimmäiset kuvat viikonlopulta. Näitä kuvia ottaessa oli aivan pilkkopimeää jo, mutta löysimme valaistut portaat ja keksin kokeilla siinä asukuvien ottoa. Itse yllätyin täysin miten hyvin onnistuttiin, kuitenkin eka kerta kun pimeessä kuvattiin vaan valojen avulla. Täytyy muistaa tämä jatkossakin, ettei se pimeys ole aina ihan toivoton asia kuvien ottoon. Musta näihin tuli jopa kiva, hieman erilainen tunnelma, vaikka ei ihan niin tarkkoja olekkaan kuin päivän valossa otetut.
Kuvissa näkyy toinen mun niistä uusista takeista. Pari vuotta sitten mun jättivihreä parka hajosi ja siitä asti oon ettinyt tilalle uutta samanlaista. Ja nyt se sitten löyty hyvinkin epätodennäköisestä kaupasta nimittäin new yorkerista. Yleensä en nimittäin löyt kyseisestä kaupasta mitään, mutta nyt löysin kaksin kappalein takkeja. Kuitenkin tuossa takissa on aivan ihana super iso huppu ja kivat yksityiskohdat hihoissa, tuollaiset tekonahkapalat. Tämä takki onkin päässyt jo jokapäiväiseen käyttöön sillä otin tuosta yhen koon isomman jotta se olisi juuri jättitakki, minkä alle mahtuu sitten vaikka sataneuletta, juuri täydellinen siis näille pakkasille!


Samalla kuvattiin myös päivän asu, jossa käytiin katsomassa uutta asuntoa sekä matkuksessa pyörimässä. Kun tiedossa oli kauppakeskuksessa olemista pystyi hyvin lähteä matkaan noissa saappaissa. Mutta jos ulkona olisi pitänyt olla yhtään enempää olisi jalkaan päätynyt jotkut lämpimät kengät. Neuleen alle kokeilin ekaa kertaa farkkupaitaa ja oikein kivalta se ainakin mun mielestä näyttää ja näillä viileillä ilmoilla kerrospukeutuminen on kaiken tärkeintä jos meinaa pysyä lämpimänä. 
Huomenna mulla onkin hammaslääkäri täällä Kuopiossa ja saan tietää jääkö tämä koje mun hampaissa nyt vaan yökäytölle. Toivottavasti sillä olen niin valmis sille, että tämä hammasprojekti olisi viimein ohi.
Mutta palataan huomenissa,
moimoi<3

6 kommenttia:

 1. voi vitsit iha super kiva takki! :) Itse hommasin myös viime viikolla samankaltaisen! Super käytännöllisiä. Sopii niin monenlaiseen asuun :) Ja olette saaneet kyllä todella hyviä kuvia pimeässä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 juu kyllä talveksitarvitsee ainakin yhden tuollaisen kunnon takin!:)

   Poista
 2. Ohhoh mistä oot tuollaisen valopaikan bongannut, tosi kätevä jos pimeys yllättää! Takkikin näyttää superkivalle, ihana look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo paikka on siinä valkeisenlammen vieressä oleva kirkko, en muista nyt nimee, mut siinä on edessä kunnon valot ja sitten takana portaissa nuo valot:)

   Poista
 3. Tosi kiva takki, tykkään itsekin noista nahkaisista yksityskohdista! :) Myös itse asu on mieleen, kivasti keksit yhdistää ison kaula-aukkoisen viliksen kanssa tuon kauluspaidan, yhdistelmä näyttää erittäin hyvältä! :) Ja aivan mahtava idis kuvata tuolla valaistuissa rappusissa! :D Olet ihan oikeassa, kyllä näissä on ihan erilainen fiilis ja kyllähän se tuo vähän kontrastiakin päivänvalossa otettujen kuvien keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu pitkään mietin tuota yhdistelmää, mutta nyt vastatoteutin, kivasti antaa tuolle neuleelle enemmän käyttöpaikkoja, sillä esim. kouluun kaula-aukko on ollut liian avara, mutta nyt se ei ole! Juu hyvä kun ajettiin ohi ja näin nuo valot niin huusin vaan autossa, käänny!! No S teki äkkiä käännöksen ja kannatti kyllä kääntyä, sillä musta näissä on kivallta tavalla juuri tuo erifiilis!

   Poista