maanantai 4. huhtikuuta 2016

BOMBERJACKET - OUTFIT


Helou!
Tulimpas jo postailemaan näitä koko kuvia tästä bombertakki asusta niinkuin eilen lupasinkin.
Tänään mulla on ollut vapaapäivä sillä meillä ei ollut koulua ollenkaan. Aamu alkoi rauhallisella aamupalalla, minkä jälkeen pakkasin talvivaatteet varastoon ja toin kevät ja kesävaateet tilalle. Ihanaa kun ei tarvitse enää toppautua tuhanteen kerrokseen, sillä kevät on nyt tullut kunnolla tänne Kuopioonkin. Ainut vaan että samalla myös katupöly ja itsellä se ainakin tuntuu aivan kamalalta hengityksessä, joten toivon että kadut putsataan mahdollisimman nopeasti.
Kevät inventaarion jälkeen lähdinkin kävelylle nauttimaan tuosta upeasta kevät ilmasta. Ihanaa kun lenkille pystyi lähtemään jo ohuella takilla sekä hupparille, kyllä se kesä sieltä tullee!! 

Takki- Jack and Jones (poikaystävältä varastettu..) /neule-kirpputori / Tekonahkahousut - Only / Kengät - Converse / Aurinkolasit - Lindex

Mutta niin sitten asuun. Halusin heti yhdistää bombertakin pooloneuleen kanssa sekä nahkahousujen sillä ajattelin mielessä sen olevan toimiva asu ja niinhän se ainakin mun mielestä oli myös päällä. Takki on tosiaan poikaystävän, hän osti sen Helsingistä ja heti ostohetken jälkeen taisin ilmoittaa, että mä varmaan sitten voin myös lainata takkia.. Nyt oon jo kehittänyt monen monta asua tän takin ympärille joten pitää toivoa että S lainaa tätä takkia mulle useammankin kerran!
Mutta niin tää asu meni heti mun omalle lemppari listalle, jotenkin tää asu oli niin mua! Ja ihan täydellinen asu näille keleille kun varjossa on vielä viileä ja takin alle tarvitsee hieman paksumman paidan.

Mutta nyt lueskelen muutaman blogin, katson uusimman once upon timen, luen vähän enkun kokeseen ja sitten lähdenkin harkkoihin!
Mutta ihanaa ja energistä viikkoa teille kaille<3

8 kommenttia:

  1. Hih, kiva että oot käynyt varkaissa vähän poikaystävän kaapilla nimittäin tuo näyttää tosi kivalle sun päällä!! ♡ muutenkin sun päivä kuulostaa oikein rennolle :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuotakki oli vaan pakko ryövätä käyttöön, kiitos!<3

      Poista
  2. Rauhalliset aamut on ihania ♡. Katupölyssä on myös se ärsyttävää kun huomaa että se hiekka tarttuu kasvoihin :D Joskus kun auto ajaa ohi niin pakko laittaa huivi suojaksi. Mun lemppari vuodenaikoja vaatteita aatellen on kevät ja syksy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, voikun voisi joka aamun niin aloittaa!:) Joo kyllä, ja huomaa kasvoja putsatessa että sitä pölyä on naamassa kunnon kerros... Mulla on kyllä sama juttu!:)

      Poista
  3. Huhhuh aivan ihana toi army green bomberi ja nahkapääntsi kombo! Ihanan hymyilevä oot aina ♥

    VastaaPoista
  4. Oii noi housut on kivat! :) Ja hauska idea lainata poikaystävän takkia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hah, jep oli vaan pakko kun takki oli niin kiva!! :'D

      Poista