tiistai 12. huhtikuuta 2016

UUSIA JUTTUJA

Oon haaveilut tuosta vaaleanpunaisesta muumimukista jo hetken ja olin niin iloinen kun sitä vielä laivalla myytiin! Ostin sitten molemmat itämerimukit laivalta mukaan. Nyt vaan enää tarvitsisin vitriinin mihin saisin kaikki muumimukini kivasti näkyville!

Laivalta lähti myös mukaan tämä uusi college paita minkä väritykseen ja kuviohin tykästyin heti! Tää paita on mulla melkein jokapäivä koulussa sillä tää on niin pehmoinen päällä ja tuo kivasti väriä. Selän tekstiä haluksi vähän mietin, mutta koska paita oli muuten kiva niin aattelin että samapa tuo vaikka selässä noin lukeekin, vähä huumoria kehiin!

Tän Lidlin 8euron kasvin ostin jo aikoja sitten, olettaen että se kuolee heti.. No siinä se vaan edelleen elossa on ja koristaa kivasti meijän olohuonetta ja tästä on tullut yksi ihan lempikasveista.

Tässä kuva vääristää ihan sikana väriä, tuo laukku on siis oikeasti neon vihreä.. En ymmärrä miten sain siitä keltasen enkä onnistunut muokkaamaankaan sitä oikeanväriseksi. Ostin tän siis treenikassiksi ihan vaan mutta silti tästä on jotenkin tullut lemppari kun se todellisuudessa on tosiaan todella räväkkä neonvihreä niin se on niin kiva sen takia! Pitää yrittää tänne saada kuva niin että se oikea väri näkyy..

Tukholman Stadiumista taas lähti mukaan nämä niken kengät ja ai että mä tykkään näistä!! Näistä on tullut mun ihan lemppari kengät jo, varsinkin nyt kun kadut on puhdistettu ja näitä voi huoletta käyttää ilman että ne likaantuu täysin!


Ja vikassa kuvassa näkyy vielä meijän uusia sisustusjuttuja eli tuo vanha tuoli ja lamppu! Täällä alkaa pikkuhiljaa löytää tavarat paikkojaan, mutta vielä muutamia juttuja puuttuu mitkä haluan tänne ennen kuin voin julkaista kotipostausta! Myös parvekkeen laitto postaus on tulossa, sillä meillä oli kovat suunnitellut jo parvekkeesta ja ruveta sitä pikkuhiljaa toteuttaamaan, kunhan se on valmis niin tuun sitten tännekin näyttämään mitä meijän partsille tehtiin että saatiin siitä kiva lisähuone kesäksi!

Mutta nyt lähden lenkille kun aurinko vielä paistaa!
Palataan taas tällä viikolla,
moimoi<3

6 kommenttia:

  1. Oij mä itsekin oon kotiuttanut noi molemmat muumimukit tässä alkuvuodesta! Tykkäilen ♥ Sitten tuo college paita, aivan ihastuttava hei :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo oli kyllä ihanat mukit, kivasti erilaiset:) Kiitos!<3

      Poista
  2. Ihania juttuja! Mä voisin tulla hamstraan noi kaikki<3 Vitsi että tuo tuoli on niin nätti, vanha ja kulutettu♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 joo se on aivan ihana S vaan toisen tänne meille kun tupareihin tarvittiin lisäpenkki, mutta ilmoitin kyllä heti että se jää meidän sisustukseen!

      Poista
  3. Ooj miten kiva tuo college paita, ihanan värikäs! ♡ ja muakin on alkanut houkuttaa nuo treenikassipussukat vai mitä ovatkaan !:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Joo mä alkuun inhosin noita, tai en ainakaan voinut ymmärtää miksi joku ostaa.. Nyt kuiten treeneissä kaikilla on tuollainen ja mieli alkoi vähän muuttua, sitten näin tuon neonvihreän/keltaisen pussin ja olin heti myyty!:'D

      Poista