perjantai 1. heinäkuuta 2016

JUHANNUS 2016


Hei vaan!
En kerennytkään eilen julkaista tätä postausta, mutta nyt tulin kertomaan parin kuvan kanssa meijän juhannuksesta. 
Me tosiaan suunnattiin perjantaina mun vanhempien kanssa mökille. Meillä oli ensin eri suunnitelmat, mutta koska ilma oli niin hyvä haluttiin mennä jo perjantaina mökille, jotta nähtäisiin myös kokko. Iltapäivästä sitten startattiin auto ja ajeltiin mökille. Iskä ja äiti oli juuri sopivasti laittamassa ruokaa ja päästiinkin melkein suoraan ruokapöytään. Koko viikonloppuna tuli syötyä hyvin, grilli ruoka on vaan niin hyvää! Syötiin myös jokapäivä muikkuja, mitkä iskä itse kävi kalastamassa, jos pitäs valita joku ruoka millä voisin elää niin se ois muikut, niiiiin hyviä!
Illasta sytytettiinkin sitten kokko ja oltiin vaan rauhassa. 


Meitä helli kokoviikonlopun tosihyvä sää, vain launtaina satoi illalla ehkä puolituntia, mutta muuten aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, aivan täydellinen mökki sää! 
Viikonlopun aikana uitiin paljo, otettiin aurinkoa, pelailtiin, hypyttiin vesitrampalla sekä lilluttiin yöhön paljussa.


Yötön yö oli upea, juuri hienommat "auringon laskut" istuttiin paljussa, miksi niistä ei mulla nyt ole kuvaa. Eka meinasin juosta jo hakemaan kameraa, kunnes tajusin vain nauttia tilanteesta ja ihailla taivaanvärejä paljusta käsin. En muute tiedän mitään rentouttavampaa kuin paljussa olo. Se on vaan niin rentouttavaa, varsinkin mökki ympäristössä kun ympäriltä kuuluu vain luonnon ääniä ja taivas vaihtaa kirkkaana väriä.


Tämä juhannus oli kyllä kaikin puolin aivan täydellinen. Oli ihanaa viettää juhannusta ekaa kertaa S:n kanssa, mutta samalla myös oman perheen kanssa rauhassa mökillä. Juhannuksen jälkeen akut olikin aivan täyteen ladatut ja fiilis korkealla. Mökillä on vaan niin zen. 

Mutta sellainen juhannus täällä tällä kertaa, 
mites teijjän juhannuksen vietot sujui?

2 kommenttia:

  1. Siis vau mitä kuvia <3 Tykkäsin kovasti :) Ja tuo teidän kuva on niin söpö :)Sulla oli just sellainen täydellinen juhannus!

    VastaaPoista