perjantai 8. heinäkuuta 2016

SUMMER UP FESTARI ASU - MELKEIN...

Helou vaan täältä lahesta!
Tulin vaan nopeasti päivittämään nämä kuvat, sillä olin olevinaan hirmu ovela ja kuvasin mun ekanpäivän festariasun jo etukäteen.. No täällä Lahes ei oo tällä hetkellä shortsikeli, joten tän päivän festariasu meni kokonaan uusiksi. Tämä sama asu mulla oli päällä jo viimevuonna Ruisrockissa, ainoana erona oli, että mulla oli toi sama toppi päällä, mutta vaan mustana. Tää on niin peruskesä asu, että tää asu toimii musta aina ja tuo paksumpi paita vyötäröllä on hyvä illan viiletessä vetää sit päälle. Huomenna on luvattu parempaa säätä joten saa nähdä vedänkö tän asun huomenna päälle vai sitten ihan jotain muuta!
Mutta nyt me ruvetaan tekee loppu valmistautumiset ennen festareita, joten palataan, viimestään sitten ku me ollaan kuopiossa takasin!
Ihanaa viikonloppua teille<3

18 kommenttia:

 1. Todella kiva asu vaikkei festareille sopinutkaan :) Mutta olis just ollut täydellinen festarilook ;) Kivoja festareita sulle <3

  VastaaPoista
 2. Ihana festariasu<3 Harmi ettei ollukkaan shortsikeli! :( Have fun eniveis ♥♥

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja se jonka laitoit päälles niin oli kyllä vielä kivempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykksäin itsekin kyllä siitä toisesta asusta:)

   Poista
 4. Kiva asu! ^^ Toi ruutupaita sidottuna ja valkonen paita sen kanssa menee niin hyvin yhteen. Mä etin edelleen täydellistä puna/mustaruutu kauluspaitaa kun ois yksi paita minkä kanssa se toimis nii hyvin :D Etsin edelleen haha!

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)) Mustakin toi puna-valkoyhistelmä vaan toimii!! Mä löysin tuon omani aikanaan Onlysta, nyt tarvitsisin vähän kevyemmän version, jos löydät niin vikkaa blogissa;)

   Poista
 5. Voi, kun olis ilmoja noin kivalle asulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi seuraavana päivänä oli jo parempi ilma :)

   Poista
 6. Asu näyttää tosi kivalta ja ihanan värinen tuo ruutupaita! <3

  VastaaPoista
 7. Näyttää hyvälle festariasulle! ♥ Onneksi toisena päivänä keli suosi joten jospa silloin sait vetäistyä tämän päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Sunkin festari asu oli ihana! Juu en uskaltanu sillonkaa lhäteä shortseissa mutta pääsipä uusi mekko päälle!:)

   Poista
 8. Ihana kesäasu! Voi kun helteitä riittäisi vielä, täällä ainakin tänään vuorotellen satanut kaatamalla ja paistanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Äläpä muuta sano, mulla kovaluotto elokuulle että helteet tulee sillä oon silloin lomalla:'D

   Poista