lauantai 16. heinäkuuta 2016

LAHESSA


Ihanaa lauantaita lukijat<3
Tulin tosiaan jakamaan nyt muutaman satunnaisen räpsyn, mitä otin kun pyörittiin ympäri Lahtea maanataina. Ilma oli aivan ihana kesäinen ja niinpä pyörittiin ympäri kaupunkia kävellen. Käytiin kirpparilla lounaalla ja kahvilla ja käveltiin vain ympäriisä. Lounaalla käytiin Martinassa, ihan Lahden keskustassa, itse otin yllä olevan annokse ja pakko kyllä sanoa, että no maha tuli täyteen, mutta eipä tarttee uudestaa mennä..


Kun oltiin hetki käppäilty ja sulateltu lounasta, mentiinkin sitten kahville. Meidän on kauan jo pitänyt testata tämä Kahvila Oskari, ja iso suositus tälle kahvilalle! Jos Lahessa pyöritte ja haluutte mennä sympaattiseen ja tunnelmalliseen kahvilaan niin menkää tänne!! Paikka on vanhassa puutalossa aivan Lahen keskustassa. Minä otin jääkahvin, S otti kaakaon sekä otettiin vielä puoliksi tuo herkullinen kakkupala! Kaikki nuo sisäkuvat on siis tuolta kahvilasta, se oli niin kivasti sisustettu, harmi kun mulla oli mukana vaan kiinteäputki, vaikeutti nimittäin hieman tuota kuvailua, mutta ehkä saatte vähän kahvilan tyylistä kiinni!

Illasta sitten lähdettiinkin bussilla kohti Kuopiota. Ja, ei tuo linja-auto matkustaminen kyllä millään muotoa ole mukavaa.. Ainut vaan kun nykyään saa kahteen suuntaa bussilipun halvemmalla kuin yhden suunnan junanlipun niin on vaan fiksumpi kärsiä se bussimatka:D
Ens viikonloppuna ois taas busissa istumista sillä suunnataan taas Lahteen kaverin synttärijuhlille!

Mutta ei tänään enempää, palataan huomenna tai viimeistään maantaina,
ihanaa viikonloppua<3

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja mukavan kuuloinen päivä :) En oo tainnut ikinä käydä Lahdessa, ainakaan kunnolla ajan kanssa. Joku pieni kesäreissu tuonne suunnalle voisi olla ihan kohdillaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos:) Juu lahti on kyllä tosikiva kaupunkin näin kesällä! Jos sinne päiväreissun tekee kannattaa mennä ensin satamaan istuskelemaan laivoille ja kävellä sielt puistonkautta keskustaan:) Paljon kivoja paikkoja, vaikka puhutaankin suomen chigagosta:D

      Poista