perjantai 15. heinäkuuta 2016

SUMMER UP 2016


Hei vaan, pitkästä aikaa!!
Melkein viikko taas kerenny vierähtää tässä ja mä en oo edes tietokonetta kerennyt avaamaan. Nyt tulin kuitenkin kertomaan kuulumisia kera muutaman summer up, kuvat jotka tosin on puhelimen kätköistä! Summer up festarit oli tosiaan viime viikonloppuna lahessa ja minä suuntasin sinne ekaa kertaa tänävuonna. Viime vuonna oltiin Ruisrockissa, joten tänä vuonna oli taas aika testata uudet festarit.


Perjantaina oli harmikseen vähän huono ilma, joten festari asu meni kokonaan uusiksi, mutta yllä näkyy mun ekanpäivän asu. Festari alueelle päälle päätyi vielä tyylikäs sadeviitta, sillä välillä tuli ihan kunnolla vettä. Huonon ilman takia suunnattiin alueelle vasta illemasta, tultiin alueelle kun JVG aloitti ja kuunneltiinkin illan esiintyjät teltassa, sillä ei haluttu kastua. Illan vika esittäjä Cheek, mentiin sitten kattomaan ihan lavan eteen, tai niin eteen kun päästiin. Cheek veti kyllä hyvän keikan, ainut mikä jäi harmittaa oli kun Cheek ei esittänyt mitään oikeasti vanhoja kappaleita. Olin nimittäin 7.luokalla kunno suomiräptyttö ja ois ollu hauska fiilistellä niitä vanhoja omia lemppareita. Mutta, silti cheek veti oikein näyttävän show ja yleisö oli kyl täysillä mukana, sadekin loppui heti kun Cheek aloitti!Toisena päivänä, lauantaina ilma onneksi parani ja aurinko paistoi välillä ja ilma oli lämmin! Kuitenkaan en kokenut että shortseissa olisi voinut lähteä niin laitoin päälle uuden mekon minkä bongasin Bikbokin aleista. Tuosta mekosta tuli kyllä heti mun lemppari, paksua kangasta ja alla vielä alusmekko, ei varmasti vilku ja pysyy hyvin muodossa!

Lauantaina tosiaan suunnattiin ennen alueelle menoa lahen satamaa, jossa syötiin kunnolla, jotta jaksettiin aloittaa toinen festaripäivä. Käytiin parissa eri ravintolalaivassa istuskelemassa, minkä jälkeen suunnattiin alueelle. Tällä kertaa ilma oli hyvä ja nähtiinkin montakin esiintyjää! Ekana mieleen jäi Nikke Ankaran keikka, sillä en oo koskaan hänen musiikkiaan kuunnellut ja oon aina aatellu, etten siitä musasta välitä, mutta livenä ku näin niin mielipide kyllä muuttui! Keikalla oli tosihyvä meno ja fiilistelin monia kappaleita ihan täysillä, varmasti tulee olemaan vielä iso nimi tulevaisuudessa. Toinen yllättäjä oli ehottomasti Kasmir, jonka keikka oli myös niin huikee meno että huhu!!
Eniten odotin Elastisen keikkaa ja se kyllä huipentui kun Hedberg tuli myös lavalle esiintymään, ihan huippua ja jengi tanssi koko Elastisen keikan ihan alusta loppuun. Tygan keikkaa kuunneltiin vähän alusta minkä jälkeen lähdettiin kävelemään kaupunkiin ja mentiin jatkamaan iltaa vielä Jackalopeen, missä oli myös mukava meininki, ainut vaan, että porukkaa oli ihan sikana ja väsymys painoi aikalailla päälle, kuitenkin oli ihan huippuilta!

Kokonaisuudessa Summer up oli oikein mukava kokemus, vaikka ensin jännitti vähän, että mikä meno, kun ei tuota genren musaa tule kuunneltua paljon ollenkaan, mutta löytypä paljon uusia biisejä soittolistalle. Ainut harmi oli paikan muutos, sillä entinen rinne paikka oli niin "ainutlaatuinen" ja se olisi ollut todella hauska kokea, mutta kyllähän nuo festarit toimi tuollakin alueella.
Huippu viikonloppu, kera huippujen kavereiden, oli kyllä niin mukavaa!

Me jäätiin vielä maanantai iltaan saakka Lahteen ja teenkin vielä toisen postauksen meijän  maanantai päivästä sillä silloin tuli kannettua oikeaa kamerakin mukana!
Mutta nyt ihanaa viikonloppua palataan huomenna<3

Mitä mieltä ootte musta festari asuista?
Ootteko käyny tänä vuonna festareille?
Jos ootte niin missä tai ootteko menossa jonnekin festareille?

2 kommenttia:

  1. Kummatkin festariasut näyttää hyvälle ja tuo pinkki tukka on vaan niin makee! ❤ kiva, että sunkin summer up meni kivasti!

    VastaaPoista