tiistai 5. heinäkuuta 2016

KOSMETIIKKA JUTTUJA

Moikka!
Ajattelin tulla kirjoittamaan vähän kokemuksia kosmetiikasta mitä oon viime aikoina käyttänyt. Muutama ehdoton uusi lemppari on löytynyt ja niistä halusin kirjoittaa, mutta laitoin tähän muutakin tuotteita mitä oon nyt lähiaikoina käyttänyt loppuun!


Batisten cherry kuivashamppoo, tän ostan joka kerta vaan vanhan tilalle, sillä tää on vaan just passeli mulle, plus tää tuoksu musta hyvältä. Cutrinin lämpösuoja on palvellu mun tarkoituksia paremmin kuin hyvin ja tuoksuu aivan ihanalta. Tää loppu aivan kohta, saa nähdä testaanko jotain uutta vai ostankon vaan tän samantilalle!


Tämän Herbinan kasvovoiteen ostin vaan nopeasti marketista, sillä mun kasvorasva oli loppu ja oli pakko saada joku äkkiä tilalle. Tän valitsin hyllystä suoraan sanottuna vaan ulkonäön ja suojakertoimen takia, sillä mulla ei ollu aikaa miettiä pidempään. Tää kuitenkin oli ihan passeli voide! Iso plussa varsinkin tuo suojakerroin näin kesällä. Kuitenkin itse tarvitsen ehkä himpunverran enemmän kosteutusta, joten tätä en varmaan uudestaan osta, vaikka mitään vikaa tuotteessa ei ollut. Jos kaipaa vain vähän kosteutusta iholle on tää sit sopiva.


Sitten mun lempparit!! Näitä on nyt käytetty ahkerasti ja nämä on sellaiset tuotteet mitkä tilaan kyllä heti tilalle kun nämä loppuu! 


Ensin Jersey Bounce - shamppoo, tästä tuli heittämällä paras shamppoo mitä oon ikinä testannu! Mulla on tosi suora ja liukas hius niin tää on eka shamppoo joka antaa tähän muhunkin tukkaan ihan selvälti rakennetta. Oon yrittänyt säästellä tätä, mutta yksinkertaisesti ei tee mieli enää käyttää muita shamppoota sillä tää nousi heti niin suureksi lemppariksi. Iso suositus jos sullakin on liukas suora tukka ja haluat siihen lisää tekstuuria.


Tämä kasvojen ja ihonpuhdistus aine pääs myös ihan ykköseksi. Siis tää jättä ihon niin ihana tuntuseksi, ettei oo mikään ennen jättäny. Hassua kun en oo ennen ees tiennyt että käytän ihan vääriä aineita iholle, kunnes testasin näitä, mitä oli just oikeita. Mutta näitäkään kahta en vaihtas ja kun loppu lähenee niin uudet lähtee tilaukseen, ellei satu just olee hesan reissua tiedossa!

Mites löytyykö samoja lemppareita? Mitkä on teijän luotto kosmeetikat?

8 kommenttia:

 1. Aaa, voi vitsi, mä todellakin haluaisin kans vähän kontrastia tukkaani, kun tää on niin sairaan liukas :D Pitääpä muistaa laittaa testiin toi shampoo!:) Täällä on ollut helppoo, kun tukka on melkeen aina suolainen ja nopee laittaa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kyllö testatta mulla ainakin toiminut hyvin:) nii siellä saa tekstuuria ihan ilman mitään!:D

   Poista
 2. Mun tekis mieli kokeilla noita LUSH tuotteita :) Kuulostaa hyviltä.

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushin tuotteet on kyllä hyviä ainakin mi oon ite käytänyt kannattaa testata:)

   Poista
 3. Mä myös vannon Batisten nimeen, meinasin napata tuon kirsikan tuoksuisen kun vähän aikaa sitten ostin uuden mutta otin sitten sen tutun ja turvallisen perustuoksun :D Muutenkin kaikki tuotteet kuulostaa oikein hyville! Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep batistella on hintalaatu kohillaa!!:)) lushin tuotteet varsinkin just nii hyviä kun kuulostaa!! Kiitos<3

   Poista
 4. Pitäisi itsekin käydä Lushin liikkeessä ihastelemassa, oon kuullut niin paljon hyvää heidän tuotteistaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ainakin musta vaikuttaa just nii hyviltä ku muutki on sanonu:)

   Poista