perjantai 1. heinäkuuta 2016

PINK HAIR DON'T CARE


Nonii nyt tuli postausta projektista how to get pink hair
Oon tosiaan jo kauan halunnut testata vaaleanpunaista tukkaa, mutta hiukset on jo pitkään olleet tumman väriset, minkä takia tätä en ole voinut toteuttaa. Nyt kuitekin kun hiukset ovat päässet vaalenamaan, itse asiassa ihan vahingossa, niin pääsin myös testaamaan pinkkiä tukkaa. 
Ekana tosiaan kävin ostamassa Sokokselta tuon color maskin sävyssä Rasberry. 


Kotona sit aloin läträämään, sillä sekoitin vaan vähän tuota colormaskia, hoitoaineeseen. Suhde oli oikeasti jo 3/10, sillä tuo colormaski on aivan pinkkiä. Sitten sekottelin sen hyvin ja sitten aloin levittää sitä hoitoaine+colormask sekoitusta kuivaan tukkaan, sillä olin lukenut että silloin väri tarttuu paremmin. Levitin seoksen hiuksiin ihan kuin hiusvärin ja taisin antaa olla sen hiuksissa about 25min yhteensä. Yllä olevassa kuvassa näkyy hyvin miten pinkkiä seos silti oli vaikka mulla oli siinä paljon enemmän hoitoainetta kuin, tuota colormaskia. Kun olin antanut colormaskin vaikuttaa menin pesemään sen pois.

Ja lopputuloksen olettekin jo nähneet mutta tässä vielä uudestaan:

Hihii, tuloksena ihan täydellinen hattaratukka!!! Mulla on tosiaan hiuksissa paljon erivärisiä osioita, minkä takia myös tuo colormaski tarttui erilailla, mutta musta se oli kiva, että on moniväriset.
Näissä kuvissa mulla on tosiaan laineraudalla tehdyt kiharat, oikeasti mulla on suora tukka!

Mutta lopputulema, tykkääntykkääntykkään! Väri tosiaan lähtee muutamien pesukertojen jälkeen pois, ja aina pesemälle siitä saa myös vaaleamman. Mutta vaikka mä  uin koko juhannuksen ja oon pessy hiuksia, on nää edelleen sellaiset kivat ruusukultaiset, joten ihan yhdessä pesussa tää väri ei pois lähde, mutta joka kerta vähän haalistuu.

Mä myös värjäsin mun hiukset ihan blondiksi ennen tätä colormaskia, sillä halusin varmistaa, että tää pinkkiväri imeytyy mun tukkaan. Mutta niin tässä aika helppotapa kokeilla erilaisia värejä hiuksiin, varsinkin jos on vaalea tukka, ilman että tekee radikaaleja päätöksiä! Ja mikä parasta kun tuo colormaski on noin iso, niin saan varmasti pitkään värjättyä tätä tukkaa ihan vaan tuon maskin avulla, eipähän kulu hiukset!

Onko muut teistä kokeilut colormaskeja ihan näin "koko pään värjäykseen"? Vai onko colormaskit tuttuja vain ylläpitämään jo olevaa väriä?

16 kommenttia:

 1. ei vitsi ! sulle sopii ihan TÖRKEEN hyvin hattaratukka!! upea<3

  VastaaPoista
 2. Nuo sun hiukset on niin ihanan väriset <3 Joskus olis itsekki kiva kokeilla jotain tuollaista täysin erilaista! :) Mä itse käytän tuota samaa Colormaskia punaisena juuri tän punaisen värin ylläpitoon! Toimii hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu välillä on kiva vähän poiketa kaavasta:) Jep mullakin punaisen tukan kanssa oli ihan ehdoton colormaskit!

   Poista
 3. En ole itse vielä koskaan käyttänyt colormaskeja. Tällä hetkellä koitan saada keltaisuutta hiuksista pois hopeashamppoon avulla. Ja on kyllä upeen värinen toi sun tukka! :)

  http://nobodydoesitbetter-tiiamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)) Joo itseasiassa munkin varmaan pitää joku hopeashampoo ostaa sittenkun palaan blondiin, sillä tää tukka oli vähän kellertävä, ne vissiin hyvii toimii kansa!

   Poista
 4. Siis tää tukka on ihan täydellinen! <3 oon itekkin mietiny että uskaltaisko latvaan laittaa tätä ja ehkä pitää kyllä kokeilla :D kuluuhan tuo pikkuhiljaa sitten pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu kannattaa ehottomasti kokeilla!! Kuitenkin kuuluu pois, mutta ei kuitenkaa ekassa pesussa, sulle kävis varmasti hyvin:)

   Poista
 5. Aivan täydellisen väriset hiukset! <3 Aiemmin sävyttelin hiuksia vähän väliä koko ajan colormaskeilla, mutta nyt omaa väriä kun kasvatan, niin en oo enää jaksanut xD Mutta ne on kyllä käteviä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, kiitos<3 Juu on kyllä, mä vasta nytoon innostunut kun vaaleeseen tukkaan voi kokeilla niitä kaikkia erisävyjä!:D

   Poista
 6. Vitsi, toi on niinku aivan ihana toi sun tukkas!<3 Sopii ihan älyhyvin :) Mä oon joskus testannut punaista colormaskia ja se toimi kans hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia<3 Joo se punanen toimullakin ainakin silloin kun ylläpidin väriä sillä:))

   Poista
 7. Niin ihanan väriset hiukset<3 mulla ei jotenkin color maskit auta yhtään, ehkä yhen pesun ajan vähän kirkkaampi väri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3Höh, jännä juttu mulla vieläin nimittäin etuhiusket pinkit vaikak monesti pessy:'D Mutta kaikilla on erilaiset just hiukset toisille toimii ja toisille ei yhtään..

   Poista