tiistai 26. tammikuuta 2016

PAKKASPÄIVÄN ASU




Hellou immeiset!
Täällä mä naputtelen koulun koneelta, kun on taas joutilasta aikaa, kun odotan että äiti pääsee.
Viikonloppu tosiaan tuli ja meni taas. Ja lauantai päivä vietettiinkin mökillä, niin kuin instagramissa mua seuraavat varmaan huomasittekin. Ajeltiin jäällä moottorikelkalla ja mopolla ja oli kyllä ihan sairaan kivaa. En ole tänä vuonna kelkkailut vielä ollenkaan, joten oli ihan hirmu kivaa päästä vähän jäälle rellestämään. Mopolla jäällä meno tosin kävin ihan urheilusta, kun piti koko ajan jaloilla varmistella ettei vaan kaatunut. Kun tulimme mökiltä tehtiin vähän välipalaa, minkä jälkeen minä lähdin pitkästä aikaa cheerleading treeneihin! Niille jotka ei tiedä niin harrastin cheerleadingiä tosiaan n. 7 ja puoli vuotta ja vikan kerran kilpailtiin 2011 em-kisoissa jossa saatin meijän ryhmästunt joukkueella hopeaa. Sen jälkeen on ollutkin koko ajan kaipuu treenejen pariin, mutta vuorotyö on tehnyt minkään tälläisen säännöllisen harrastuksen harrastamisen lähes mahdottomaksi. Nyt kuitenkin olisi tarkoitus, että treenit olisi vain kerran viikkoon, joten harrastamisen pitäisi onnistua. Toivoin todella, että tuo joukkue nyt tulisi ja saataisiin toimivaksi sillä haluaisin niin kovin taas harrastaa itselleen niin rakasta harrastusta!
Sunnuntaina taas olinkin töissä ja sen jälkeen emännöin partylite-kutsut. Voin kertoo että nyt on uuteen kotiin kynttilätkin hommattu! Nuo partylite kutsut on vaan niiin pahoja, ikinä ei kukkaro kiitä siitä että niille osallistuu:'D



Ja ainiin pitäskö näistä kuvista sanoa jotain?
Nyt on tosiaan kelit lauhtuneet, mutta nämä kuvat on otettu silloin kun oli vielä kunnon pakkaset ja näitäkin kuvia ottaessa pakkasta oli sellaiset -28asteta, mikä ehkä näkyykin kuvista. Kuitenkin kerrospukeutumisella ja pitkillä laskettulusukilla farkkujen alla, niin tällä varustukselle tarkesi kaupungilla hieman kävellä ja ottaa nämä kuvat. Neule + kauluspaita/farkkupaita yhdistelmä on kyllä oma lemppari aina näin talvi aikaan. Samalla lämmin, mutta myös tyylikäs. Siihen kun lisää tuollaisen vähän isomman korun on asu kivan arkinen, mutta silti ei mielestäni kuitenkaan tylsä.
Ja niinhän noista pakkasista selvittiinkin, pipo vaan päähän, rukkaset käteen ja kaulaan isoin mahdollinen huivi!


Tälläistä siis tällä kertaa, hieman asukuvia ja kuulumiset viikonlopulta!
Nyt voisin valmistella muutamia postauksia, mitkä on olleet luonnoksissa ikuisuuden... Heh, ehkä ne vielä joku päivä näkee päivän valon.
Nyt kuitenkin toivotan teille mukavaa viikon jatkoa,
Heidå!

12 kommenttia:

  1. Hui että siellä päin on ollu kylmät ilmat! :D Näyttää kyllä superkivalta toi takki ja kiva tyyli sulla muutenkin! :) Vitsi mua harmittaa kun en tänäkään talvena oo päässy moottorikelkkailemaan, Levillä vuodenvaihteessa kun oltiin niin mun poikaystävä vuokrasi kelkan ja ootin innolla pääseväni kyytiin, mutta siellä vuokraamossa olikin vaan 1-paikkasia kelkkoja tarjolla sillä hetkellä :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, yksi aamu oli -33 astetta ihna kunnon talvi kävi tääll':'D Voi kiitos paljon:) Eikä harmi kun ei ole ollut kun yksipaikkaisia kelkkoja kelkkailu on nimittäin niin kivaa, joku toinen kerta sitten pääset!:)

      Poista
  2. Ääää, sä näytät jotenkin superupeelta ja ylisöpöltä näissä kuvissa!! Tykkään asusta mielettömästi, tuollaista settiä on näkynyt munkin päällä arkisin :) Hui, kelkkailu kuulostaa jännältä, olisi kiva päästä itekkin kokeilemaan! :D Uuu, cheerleadingia on kyllä aina kiva seurailla, katselen välillä ihan omaksi huvikseni youtubesta kisavideoita :) Siinä on kyllä ihan mieletön laji, kiva kun pääset treenaamaan taas! :) Tsemiä treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei kiitos<3 Hah juu se on kyllä huippua eka vähä jännittää mut sitten kun oppii nii heti vaan hanaa:'DD Kiva kuulla että oot cheerleadingiä seurailut, itsekin olen katotnut kisat nyt aina kun itse ei ole ollut kilpailemassa niin kova palo on takasin matolle, jospa tämä joukkue toimisi ja pääsisi taas edes kerran viikossa treenaamaan, kiitos!:)

      Poista
  3. Näyttää hyvältä ja etenkin kiinnitin huomiota noihin sinisiin farkkuihin! :) Mä en jotenkaan osaa käyttää etenkää talvella muita kuin mustia, mutta näistä sun kuvista päätellen kannattaisi ehkä harjoitella ;D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Hah tiedän tasan mitä tarkoitat, nimittäin meinasin itsekin laittaa ensin mustat farkut sitten olin vaan ei hele mähän oon joka päivä näissä mustissa farkuissa, kivasti toi raikkautta asuun kun laittoikin siniset farkut!:))

      Poista
  4. Tosi hyvännäköinen asu! Huivi jotenkin piristää lookia kivasti :) Ja huh, itse en kyllä uskaltaisi ajaa moottorikelkalla tai mopolla, puhumattakaan jäällä ajamisesta! Hyvä jos kyydissä oon uskaltanut istua haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:) Hah mäkin aina alkuun pelkään mutta sitten kun pääsee vauhtiin nii sit ei pysäytä mikään:'D

      Poista
  5. Näyttääpäs kivalle tämä :) Tuo takki kyllä iskee muhun! ♥

    VastaaPoista