keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

JATKA LAUSETTA...

En ymmärrä… Ihmisiä jolla ei ole minkäänlaisia käytöstapoja, asiakaspalvelu töissä tälläisiä ihmisiä saa vaan kohdata ihan liikaa.
Seuraavaksi ajattelin… Avata Skumppa pullon ja alkaa valmistautua illan viinijuhlia varten! Jee, huippu hauska ilta varmasti tulossa!
Viime aikoina… Olen ollut ihan todella onnellinen. Jotenkin olen oppinut nauttimaan hetkestä ja olemaan onnelinen tästä kaikesta mitä mulla on ympärillä.
En osaa päättää.. Mitä puen päälle Summer uppiin!? Mulla on muutama vaihtoehto, mutta jospa löytäsin perjantaina lahesta vielä kivemmat vaihtoehdot..
Muistan ikuisesti... Sen hetken kun saatiin Ninzoilla Sm-hopeaa. Sen eteen oltiin treenattu kovasti ja sitte vihdoin se saavutettiin!



Päivän paras juttu… On kun parempi puolisko laittaa taas ruokaa<3
Noloa myöntää, mutta… Mutta oon ihan kauhee jääräpää, täällä se puoli musta ei tuu pahemmin esille vaan aina iloinen saara, mutta sanon vaa, mun kanssa ei kannata ruveta väittelemään.. Musta tää on noloo sillä välillä pitäs vaan antaa olla, mutta mä en vaa osaa.. 
Viikko sitten… Palasin arkeen ihanan mökkiviikonlopun jälkeen ja olin ihan hirmusen onnelinen
Kaikista pahinta on… Jos joku läheinen sairastuu.. Nytkin mulla on lähipiirissä eräällä meneillään aika isoleikkaus, mutta onneksi kaikki ainakin tähän mennessä on mennyt hyvin.. Huoli vaan on kova.
Salainen taitoni on… Osaan hirveesti biisien sanoja ulkoa! Harmi vaan kun mulla ei oo yhtään laulutaitoa, mutta suomalaiset biisien sanat tuntuu olevan hyvin jääneet mun päähän.. Harmi jäis koulujututkin yhtä hyvin vaan mieleen..





Jos saisin yhden toiveen niin se olisi… Haha, eka olin laittamassa että rauha maailmaan, mutta oikeesti nyt ois tarvetta ees vähä isommalla määrällä rahaa niin pääsis toteuttamaan unelmiaan :D 
Minulla on pakkomielle… Lukea kaikki somekanavat aina heti kun herään.. Tiedän ettei oo hyvästä, mutta silti on vaan pakkoselata kaikki kanavat aamulla että tietää mitä yöllä on tapahtunut..
Söin tänään… Töissä lounaaksi subia ja nyt lasagnea!
Ärsyttävintä on… Pätijät... Vaikka itse sanoin just että oon jääräpää niin mä en silti päde kellekkään, varsinkin sillon jos joku pätee asiasta mistä ei tiedä mitään niin saa mut heti raivon partaalle:D

Tekisi mieli… Burgeria, heh burgeria tekee ainamieli mielellään vuohenjuustolla ja hirveellä määrällä punasipulia<3_<3
Minusta on söpöä… Kun tuo parempi puolisko huomaa jossain koiran, aina innostuu hirveesti ja "saara, kato, kato " , oivoi ehkä mekin vielä tulevassa otetaan hauvva niin S voi siitä innostua:'D
Hävetti…Ihan suoraan sanottuna juhannus aattona perjantaina... Torstaina meni vähä liian lujaa:d
Olenko ainoa, jonka mielestä… Asiakas on aina oikeassa on ymmärretty täällä suomessa ihan väärin? Moni asiakas tuntuu olettavan, että se tarkoittaa sitä että asiakaspalvelijalla saa huutaa ja raivota..



2 kommenttia:

  1. Olipas kiva tämä, ihania vastauksia! ♥ Tämä pitäisi kyllä toteuttaa itsekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KiitoS:) wiku vaan toteutukseen näitä on kiva lukea:)

      Poista