tiistai 26. heinäkuuta 2016

SUIHKULÄHTEELLÄ


Hei vaan!
Palattiin tosiaan eilen Lahesta koti kuopijoon ja tänään ollaankin nautittu tästä upeasta ilmasta ja oltu kokopäivä ulkona. Viikonloppu lahessa oli aivan mahtava. Kaverin synttärit meni oikein mukavasti, kerrankin oli vanhat kunnon kotibileet ja oli niin hauskaa! Itse nykyään istun niin paljon mieluummin iltaa kotona porukalla kuin rynnin baariin, oli kiva kun kerrankin joku järjesti kotibileet eikä kukaan ollut vinkumassa, että pitää lähteä baariin. Oli nimittäin ihan sikahauska ilta! Sunnuntaina nautittiin myös hyvästä ilmasta ja käytiin vähän pokemon metsällä lahen satamassa, niinkuin aika moni muukin. Naurattaa miten isojuttu tuo koko sovellus on, kaikki pelaa!!:D
Maanataina sitten olikin ihan upein ilma ikinä ja mentiinkin nauttimaan siitä maauimalaan! Oli muuten tosikiva paikka, onneksi tuli käytyä. Jos sisi lahessa ootte ja hieno ilma niin minusta kyllä kannattaa paikka käydä katsomassa, maauimala sijaitsee hyppyrimäkien alla.

Bomber- Bershka / Toppi - Zara / Housut - H&M / kengät - Converse

Nyt kuitenkin julkaisen ekana ensimäisen päivän asukuvat, silloin oli pilvistä ja päälle piti laittaa pitkät vaatteet, mutta eipä se paljoa haitannut, sillä halusinkin pitkästä aikaa päästä pukemaan nämä chinot jalkaani! Rennolla asulle mentiin ja en nyt tiedä kävikö tuo bomber niin hyvin just tähän asuun, mutta tuo sattui olemaan ainut pitkähihainen mukana, joten sillä mentiin. Ei tuo minusta nyt niin pahalta näytä. 

Tää viikko on tosiaan vikaviikko töitä ja sen jälkeen jään kuukauden kesälomalle! Kesälomalle on tiedossa kivoja suunnitelmia, joten hyvin jaksaa painaa nyt 5pv duunia sekä repästä pari kesäkurssia kasaan, sillä sitten voin rentoutua täysin loma modeen!

Palataan huomenna tai ylihuomenna, materiaalia ois nimittäin kerrankin riittämiin kuhan kerkeän tulla sitä tänne purkamaan!

Tsao!

4 kommenttia:

  1. Oi itse kävin viime viikolla lahdessa, tuo Lanu puiston suihkulähde ja kaikki se satama-alue on tosi nättiä! Kiva asu ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo on tosikiva alue, monesti mekin siellä käppäillään:) Kiitos<3

      Poista
  2. Ihania kuvia!<3 Mun mielestä toi bomberi on oiken passeli tohon asuun!! :) Tsemppiä vikaan työviikkoon♥

    VastaaPoista