lauantai 22. lokakuuta 2016

8 + 1 FAKTAA MINUSTA


...Oon tosi vanhanaikainen kaikissa lippu jutuissa, mä aina tulostan kaikki mun liput, esim. bussi, juna, keikkaliput, sillä en yhtään luota siihen, että ne säilyy kännykässä, koska voihan se kännykkä pimahtaa milloin vain ja sinneppä meni ne liput!

...Mulla ei ole ikinä murtunut mitään, paitsi leukaleikkausessa, kun mun leuka murettiin, mutta se oli tarkoituksen mukaista, joten mulle ei oo koskaan siis sattunu mitään isompaa, ja toivotaan että ei murru jatkossakaan :'D

...Mulla on ollut hammasraudat kaksi kertaa elämän aikana, ekan kerran ala-asteella vuoden ja sitten 19-21 vuotiaaksi mulla oli myös hammasraudat..

... Valitsisin joka kerta nykyään mieluummin illanistujaiset, jonkun ystävän luona kuin baariin menon, oon vissiin tullu vanhaksi! Vaikka kyllä joskus on kiva käydä tanssimassa niin silti, illanistujaisissa on aina kivampaa!


.. Mä oon ihan kauhea jännittäjä. Siis oikeesti mä jännitän ihan todella paljon kaikkia uusia tilanteita ja oon varma etten niistä selviä, vaikka kertatoisensa jälkeen huomaa, että kaikista tilanteista selviää, eikä tarvitsisi yhtään jännittää! Silti se vaan uusi tilanne jännittää, joka kerta.

...Mä laulan aina ja kovaa ja joka paikassa, vaikka mä en osaa yhtään laulaa! Saatan nykyään kaupassakin vaan ruveta laulamaan, kunnes tajuan, että hitsivie mä laulan ääneen :'D Ja siis mä en oikeasti saa ees yhtä nuottia kohilleen puhumatta laulu äänestä :D Mutta en anna se häiritä, musta on kiva laulaa vaikka se tuhoaakin ehkä kohta S:n korvat kun aina hoilaan kotona:D

..Mulla on kuusi sisarusta, joista oon keskimmäinen lapsi.


...Vietin lukion jälkeen kaksi välivuotta, enkä voisi olla tyytyväisempi noihin vuosiin! Jos olisin mennyt suoraan lukiosta kouluun, olisin mennyt niin väärälle alalle ettei mitään järkeä. Siksi kannustankin ihmisiä pitämään välivuotta, tai ainakin ottamaan siitä kaiken irti, jos se lukion jälkeen tulee eteen. Se ei oo maailmanloppu vaan siitä voi saada tosipaljon irti, kun vaan ottaa päättäväisen asenteen!

...Opiskelen tällä hetkellä amk:ssa sosionomiksi. Koulu on Iisalmessa, sillä Kuopiossa ei ole sosionomikoulua, tai päiväryhmää. Tässä siis joka aamu ajellaan tunnin ajomatka kouluun, mutta onneksi käydään melkein joka aamu aina mummolassa aamupalalla, kun se on siinä matkan varrella, niin herääminen ei tee ihan niin pahaa.

mitä tykkäsitte tästä postauksesta?
Onko teillä yhtään samoja faktoja, vai kenties juuri päin vastainen jostain faktasta?

16 kommenttia:

 1. Ihanaa, tässä oli paljon mitä en susta tiennyt!:) Esim en tiennyt että opiskelet Iisalmessa, oon joko unohtanut tai skipannut sen jos olet täällä siitä puhunut:D Ja muutamiin pystyin samaistumaan, eli löytyi myös faktoja jotka tajuan nyt pistää luonnoksiin taas odottelemaan omaa uutta faktapostausta:) Mäkin jännitän tosi paljon kaikkia tilanteita, mutta loppujen lopksi aina huomaa sen olevan täysin turhaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) joo en mä siitä hirveesti oo varmasti puhunut tai maininnut sitä että koulu ei ole kuopiossa :D! Noni, jep pitäs oppia vaan että ei haittaa jos vähän jännittää, että aina selviää kuitekin!!:D

   Poista
 2. Minäkin opin paljon uutta sinusta, tosi kiva postaus! Kuvat on myös tosi kauniita! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kiva postaus Saara! <3 Tästä sai tosi hyvin uutta tietoa susta :) En tiennytkään, että opiskelet sosionomiksi, mäkin aion hakea opiskelemaan sitä alaan ensi vuonna! Täällä on kans yks jännittäjä, jännitän aina tosi paljon samoja juttuja kuten työharjotteluita :D Ja tulostan myös aina kaikki liput, koska en luota niin paljoo puhelimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla<3 Noni, kiva mä oon kyllä tykännyt, ajattelin tehdä koulusta kokonaan oman postauksen niin voisin enemmänkin kertoa sosionomi opinnoista!! Hei kiva kuulla että samoja faktoja sielläkin!=)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. haha, jes hyvä että meitä on muitakin kovia hoilaajia!:D Kiitos<3

   Poista
 5. Tosi kiva postaus! :) Itsekin helposti joka paikassa hyräilen/laulelen jotain, ja sitten tajuaa että muutkin saattavat kuulla sen haha :D Täällä myös toinen joka jännittää aina uusia juttuja, mutta kai se on ihan normaalia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos<3 joo, mulle käy just noin monesti ettei tajua että ääneen laulaa hyräilee ennen kun joku kattoo vähän oudosti :'D Jep, ainakin moni myös jännittää, ja kiva miettiä ettei oo yksin joka panikoi vaan aika paljon muitakin varmasti jännittää!

   Poista
 6. Tosi mukava postaus ja oppi taas uutta bloggaajasta :) Mä olen samaa mieltä välivuodesta, että se voi oikeasti kasvattaa tosissaan ja tuoda mieleen sen, mitä oikeasti kannattaa lähteä opiskelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiva kuulla=)) Jep, silloin oppii kyllä aina jotain!!

   Poista
 7. Löytyi monta kohtaa joihin samaistua, etenkin nuo illanistujaiset! Fiilis tuntuu aina lopahtavan baarin puolella :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kiva kuulla, että samoja juttuja löytyy!:)) Niinpä, tuntuu että harvakseltaan se hyvä fiilis jatkuu baarissa, varsinkin se että porukka pysyy kasassa!

   Poista
 8. Haha mustaki tuntuu, että oon tulossa vanhaksi, ku tykkään enemmän istua iltaa ja juhli kotosalla kuin lähteä baariin. Baarissa yleensä puhuminen ei onnistu ja sitten kaverit katoaa jonnekin jne.. paljon ihanampaa nauttia esimerkiksi hyvää viiniä ystävien kesken ja napostella samalla juustoja tai muuta sellaista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, just näin!! Ja jotenkin just kun on kotona niin se fiilsi säilyy ja voi jutella kaikesta ihan rauhassa ja just vaikka syödä samalla tai vaikka pelata jotain :)

   Poista