tiistai 11. lokakuuta 2016

NEULE JA PUVUNHOUSUT


Heii ja ihanaa tiistaita toverit!
Mulla lähti viikko eilen käyntiin tentillä, joka menikin ehkä ihan yllättävän hyvin! Tai ainakin vielä tuntuu siltä. Olin varma kun tenttiin menin, että tuleekohan tentistä mitään, mutta sitten kun näin kysymykset niin hieman olo helpottui. Toivotaan, että se meni myös hyvin enkä vaan luule. 
Muutenkin tää alkuviikko menee hyvin koulupainotteisesti, sillä tehtävillä alkaa deadlinet lähestyä ja tehtävä jono vaan kasvaa kasvamistaan ja jotain pitäisi saada alta pois tehtyä. Mutta eiköhän näistä tehtävistä selvitä, täytyy vaan yksikerrallaan alkaa tekemään pois. Yritän myös olla armollinen itselleni, vaikka joku tehtävä menisi päivän myöhässä, sillä mulla kuitenkin on yhdenvuoden verran kursseja melkein meneillään, tärkeintä on että saan kaikki kurssit vaan jouluun mennessä tehtyä.


Näissä kuvissa näkyykin mun nätti paketti, mikä piti viimeviikon mun pikkusormea paikallaan, nyt sormi onneksi voi olla välillä täysin ilman tukea, kunhan varon sitä ja kun tukea tarvitsee niin teippi riittää. Eiköhän se tästä lähde parantumaan ja ensiviikolla olisi tarkoitus pystyä myös treenaamaan tällä kädellä. 

Kuitenkin asusta, pitkästä aikaa vedin jalkaa nämä housut ja yhdistin ne varmasti valkeaan neuleeseen. Nämä housut on tosimukavat jalassa, mutta silti ne jostain syystä unohtuu aina kaappiin, pitää jättää nämä nyt eteen kaapissa, että muistan niiden olemassa olon. Kuitenkin kesällä yhdistin housut toppiin ja avokkaisiin ja nyt syksyn tullen sitten yläosaan neule ja jalkaan nilkurit ja housut on päivitetty syksyyn. Ja musta tuo neule ja housut kyllä toimi oikein kivasti yhteen, samalla rento asu, mutta kuitenkin tyylikäs.

Jos joku asia missä mun pitäs oppia on auringossa kuvaaminen. Se on nimittäin itselle vielä yksi mahdottomuus. Aina jos aurinko paistaa etsinkin varjon missä kuvata asut, sillä tuntuu aina kun yritän auringossa kuvata asut niin kuvat valottuu ihan väärin, tässä siis on vielä paljon oppimista! Olisi nimittäin kiva kuvata ihan auringossa, sillä niissä kuvissakin on oma fiiliksensä, joten ei auta kun harjoitella vaan. Onneksi kuitenkin nämä kuvat onnistui ihan kivasti vaikka olenkin varjossa ja taustalla paistaa aurinko.


Nyt kuitenkin jatkan tehtävien tekoa,
ei ne nimittäin täällä blogissa olemalla vähene,
valitettavasti:'D

Adios!

4 kommenttia:

 1. Mun pitäis kans harjotella auringossa kuvaamista, se on yllättävän hankalaa! :O Ja hei ihania kuvia nämä, oot tyylikäs<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Joo se on kyllä ihan yllättävän vaikeaa ja sitten aina meen varjoon ottamaan niin sitten tavallaan jää se harjoitus pois..

   Poista
 2. Tää lookki on jotenkin tosi ihana! Nuo housut on tosi makeet ♥ Vitsit että auringossa kuvaaminen on vaikeeta kun varjoja on missä sattuu ja ääh! Pitäisi itsekin vähän opetella sitä puolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Viivi<3 Jep, äläpä muuta sano, siinä on niin monta asiaa mitkä voi mennä pieleen!!:D

   Poista