perjantai 21. lokakuuta 2016

TIME TO RELAX


Helou!
Mun piti tulla tänään enemmänkin postailemaan, mutta koska oon nyt poikki ja haluan vaan rentoutua ilman että aivoja tarvitsee käyttää niin tulinkin päivittämään nämä kaksi kuvaa mitkä nappasin juuri äsken! Monesti tulee päivitettyä kuvia jopa viikonkin viiveellä niin nyt tulee kerrankin realiajan kuvia, vaikka ne onkin vaan ruuasta :'D
Tämä loma viikko on tosiaan mennyt hujauksessa, siskoni tuli lasten kanssa käymään ja alkuviikosta olinkin joka päivä heidän kanssa leikkimässä, ihana nähdä heitä mutta kahden lapsen kanssa leikkiminen ja riehuminen myös vie voimia. Keskiviikkona illasta taas ajettiin pikkusiskoni kanssa tekemään kouluprojektia. Mentiin vanhustyön kurssin merkeissä tutustumaan ikäihmisten perhekotiin ja oltiin siellä "töissä" pari päivää, tänään tultiin sieltä takaisin. Meijän koulu on kyllä siitä kiva, että opinnoissa on todella paljon yhteistyötä työelämän kanssa, sillä ei sitä opi olemaan ihmisten kanssa kuin näkemällä oikeasti käytännössä miten hommat toimii. Tuo perhekoti tyyppinen ikäihmisten "hoitokoti" oli minulle aivan uusi juttu joten oli kiva päästä näkemään miten se käytännössä toimii. Kuitenkin kun asiakkaiden kanssa ollaan periaatteessa 24/7 se vaatii myös todellista läsnäoloa koko ajan. Joten nyt sitä ollaan ihan poikki!
Suurimpana syynä tosin ihan poikki olemiseen on se, että oon nukkunu koko viikon todella huonosti, joka yö heräillyt koko ajan ja kunnon unta ei ole tullut ollenkaan...
Siksi nyt yritän rentoutua, että ensi yönä saisin kunnon unet!


Ja nyt onkin kaikki valmista mun rentoutumiseen! Tein pitkästä aikaa herkullista kanasalaattia, ostin kaupasta uusimman cosmopolitanin, sytytin kynttilät ja äsken laitoin saunankin päälle. Ostin myös kaupasta glögiä!! Joten ainakin kaikki puitteet on nyt täydelliset rentoutumiseen, enää pitää vaan yrittää ollaa ressaamatta siitä ettei rentoudu :'D Tiedättekö sen oravan pyörän kun ei saa unta, sitten stressaantuu kun ei nukahda ja sitten sitä ei ainakaan saa unta! No musta tuntuu nyt että sama juttu tän rentoutumisen kanssa, täytys jotenkin saada aivot vaan off tilaan.

Mutta tänään tälläinen päivä, välillä sitä vaan on niin väsynyt ja stressaantunut, että täytyy vaan oottaa omaa aikaa, mikä on mulle ainakin ihan henkireikä!
Nyt mä rupean rentoutumaan,
mutta te jotka ette ole vielä osallistuneet niin nyt hopihopi osallistumaan sillä tämä arvonta (clik!) sulkeutuu keskiyöllä ja huomenna arvon sitten voittajan!:)

Nyt ihanaa viikonloppua teille<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti