keskiviikko 5. lokakuuta 2016

SOME NEW MAKE UP


Helou!
Tulin päivittämään teille parit ramdomkuvat. Toisiksi ylimmässä kuvassa näkyy vähän lahjoja mitä sain synttäri lahjaksi ja muissa kuvissa sitten muutamia meikki uutuuksia! Meikkipussiin löytyi pari uutukaista tuotetta ja ne näkyykin yllä olevissa kuvissa. Essencen meikkejä en vielä ole testannut, mutta nyt kun niitä oli alessa päätin niitä testata! Nuo huulikynät ja luomiväri maksoi yhteensä vaan 6euroa, joten ei hirveästi lomakkoa rokottanut. Teinkin heti noilla meikeillä meikin ja se näkyy myös kuvissa! Luomiväreissä oli ihan yllättävän hyvin pikmenttiä ja yllätyin kyllä positiivisesti.
Toinen uutuus, mutta silti jo varma lemppari on tuo kestokulmaväri. En ymmärrä miten en oo aiemmin tajunnut tuota väriä testata tai käyttää! Aina jotenkin ajattellut, ettei nuo kaupan kestoväri tuotteet vaan voi olla hyviä. Mutta väärässä olin. Miten helppoa onkin värjätä tolla kulmat ja ne pysyi mulla hyvänä päälle 3viikkoa. Mulla on niin vaaleat kulmat luonnostaan että niihin on pakko aina aamulla laittaa väriä, joten tää kestoväri nopeuttaa kivasti aamuja.

Mitäs muuta... No sormi on edelleen paketissa, perjantaina on tosiaan rötgen niin pitää toivoa, että sormi olisi paranemaan päin. Tänään oon tehnyt koulujuttuja ja jatkan vielä ennen treenejä erään ruotsin tehtävän parissa, joten nyt mulla ei ole aikaa sen enempää höpötellä!

Mutta mites onko teillä kokemusta näistä Essencen halvoista meikeistä? 
Tai tuosta kestokulmäväristä, ootteko itekki tykännyt, vai käyttekö mieluummin ammattilaisella laittamassa kulmat kuntoon?

4 kommenttia:

 1. oiii mitä ihania uutuuksia!! minunki on monesti ollu tarkotus ostaa kokeiluun nuita Essensen tuotteita, mutta aina ne tuntuu olevan loppu kun käyn katsomassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, höh ,kuopiossa on hyllyt carsonilla melkein aina täynnä!:D Mutta musta ainakin kokeilun arvoisia, hinta/laatu suhde kyllä kohillaan ainakin näissä!=)

   Poista
 2. Essencen huulipunille iso peukku! Hintaa joku 3e ja ainakin tuossa mun käyttämässä pysyvyys huulilla todella hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, pitääkin ensikerralla katsoa ne huulipunat sitten!=)

   Poista