tiistai 25. lokakuuta 2016

TUKHOLMAN ASUA + FIILIKSIÄ ARWOITUKSESTA


Helou!
Tällä kertaa tulin jakamaan asukuvia mitkä napattiin Tukholmassa käydessä. Mun piti laittaa ihan eri asu päälle, mutta koska ulkona oli silloin todella kylmä, niin suunnitelmat muuttui ja päälle vedettiinkin kaikki lämpivät vaatteet. Pipokin pääsi päähän ekaa kertaa tänä syksynä. 


Mutta mistä olin tulossa kirjoittamaan myös niin Arwoituksesta. Käytiin viime lauantaina tyttöjen kanssa pelaamassa Arwoitusta täällä Kuopiossa. Ne jotka ei tiedä mikä arwoitus siis on, niin se on se peli missä lukitaan tunniksi huoneeseen ja tulee ratkaista kaiken maailman arwoituksia, jotta pääse huoneesta ulos! Mä en ollut ikinä ennen käynyt tuollaisissa, joten en tiennyt yhtään mitä odottaa. Mutta siitä se peli sitten lähti käyntiin ja päästin jopa pois ja jäi vielä 4minuuttia aikaa!! Olin kyllä tosi yllättänyt olin varma ettei keritä pois. Arvoituksia oli huoneessa paljon ja osa oli kyllä musta todella vaikeita, tai mä en ois varmasti ikinä keksinyt niitä:'D Kaiken kaikkiaan tuo peli oli ihan todella hauska ja pitää kyllä mennä uudestaan ainakin sitten kun tuo peli huone muuttuu missä me käytiin. Me mentiin Vankila huoneeseen, mutta sielä olisi vielä toinen peräkammarin huone, joten sen voisi käydä testaamassa. 
Peli maksoi opiskelija kortilla vain 17euroa, mikä ei ollut minusta ainakaan paljoa! Hinta tosin riippuu pelistä ja siitä montako ihmistä on pelaamassa. Alla on linkki nettisivuille mistä näkee tarkemmin hinnat, jos jäi kiinnostamaan!
Eniten mua alkuun jännitti se, että alanko panikoida kun lukitaan yhteen huoneeseen mistä ei pääse pois. Kuitenkin huone oli suht iso ja ainakaan mulle ei tullut mitään paniikkia vaan peli eteni kivasti. 
Kaikenkaikkiaan tuo peli oli todella positiivinen yllätys, kannattaa ehdottomasti käydä pelaamassa, jos omalla paikkakunnalla on noita!
Tässä vielä linkki Arwoitus Kuopion nettisivuille, jos tuo peli jäi kiinnostamaan!

Mites onko siellä ruudun takana ketään, joka olisi myös käynyt pelaamassa näitä huonepako pelejä ja miten kävi, pääsittekö ulos?6 kommenttia:

 1. Ihana asu<3 Tuo peli kuulostaa ihan älyttömän kivalta:)

  VastaaPoista
 2. Ihanan mukavan näköinen asu! Pakohuonepelit on vielä to do -listalla, mutta pakko semmoista on päästä kokeilemaan viimeistään ensi keväänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo kannattaa ehdottomasti mennä se oli tosi hauskaa!

   Poista
 3. Vau miten ihanat ja kivat asukuvat! :)<3

  VastaaPoista