lauantai 8. lokakuuta 2016

FALLEN LEAVES


Hei!
Tulin postailemaan nämä muutamat syysfiilistely kuvat ennen kuin lähdetään elokuviin. Nyt alkaa ollakkin viimeiset hetket ottaa kuvia syys fiiliksissä, sillä ainakin meidän lähellä melkein kaikkien puiden lehdet on jo maassa. Pitää ottaa nyt kaikki ilo irti, ennen kuin kaikkialla muuttuu ihan harmaaksi. 
Tää viikonloppu menee tosiaan ihan rennoissa meiningeissä kotona, mutta ensi viikonloppuna on tiedossa kivoja suunnitelmia, sillä lähdetään S:n kanssa tukholman risteilylle! Kiva päästä edes vähän käymään jossain, kun ulkomaan matka ei nyt ole mahdollinen. Käydään samalla reissulla myös Lahessa, sillä ei olla sielläkään käyty pitkään aikaan. Mutta nyt tänä viikonloppuna on hyvä kerätä akkuja, että jaksaa painaa kaikkia kouluhommia ensi viikon, että voi lähteä hyvällä mielellä sitten laivalle.


Mä kuuntelen tällä hetkellä samalla Sannin uutta levyä ja pakko sanoo, että hyvältä kuulostaa ainakin nämä kappaleet mitä oon tässä kuullut! Mähän en aluksi tykännyt Sannin musiikista ollenkaan, sitten kerran menin live-keikalle, missä kuulin muitakin kappaleita kuin niitä radio rallatuksia ja ihastuin mimmiin kyllä ihan samantien! Se lava energia ja biisit toimi vaan todella hyvin yhteen ja sen yhden keikan jälkeen musta tuli heti kunnon fani. 
Tän takia oon valmis menemän katsomaan mitä vaan bändiä/laulajaa livenä, sillä se meno on melkein aina hyvä ja monesti siellä saattaa löytää uusia lemppareita!

Mitkä on teijän lemppari bändejä?
Tykkäättekö käydä live keikoilla?


Mutta me lähdetään kohta sinne leffaan,
joten ihanaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle

4 kommenttia: