keskiviikko 12. lokakuuta 2016

TÄYDELLINEN SYYSILMA


Ei tosin oo nyt, mutta kun käytiin kävelyllä viime viikolla niin oli!
Nyt ulkona on kylmä, harmaata ja sataa vähän jotain lumen näköistä on kiva palata näihin aurinkoisiin syyskuviin kun luonto näytti todella kauniilta!


Luonto ja ulkoilu on itselle kyllä todella tärkeäit asiota. Ne on asioita, jotka saaa stressin pois ja hyvänmielen tilalle! Huomaa aina jos ei ole viikkoon käynyt jossain ulkona, että alkaa heti päätä kiristää. Onneksi tästä meidän läheltä pääse suoraan ihanalle rantalenkille, silloin kun ei pysty lähtemään ihan kunnolla luonnon helmaan. Luonto vaan on sellainen rauhoittumisen paikka ja missä ainakin itse rauhoitun automaattisesti. Ihan kuin menee mökille, heti kun astuu ulos autosta sitä vaan on jotenkin heti ihan zen-tilassa. Täällä kaupungissa on koko ajan niin paljon ärsykkeitä asteille, etten ainakaan itse pysty rentoutumaan täysin. Siksi pitäisikin käydä enemmän mökillä tai edes vähän lähempänä jossain luonnossa ja metsässä lenkillä, että aivot saisivat olla  edes hetken rauhassa.


Haluaisinkin vielä keretä mennä mökille käymään ennen kuin ilmat kunnolla viilenee, mutta saa nähdä mahtuuko se aikatauluun. Olisi ihana vain rentoutua viikonloppu mökillä! Vaikka kiva nyt on mennä laivallekkin ja Tukholmaan niin silti pakko päästä vielä mökille tänä syksynä!


Mites te, tykkäättekö ulkoilla ja viihdyttekö luonnossa, vai viihdyttekö paremmin kaupungissa?
Miten te rentoudutte arjen kiireen keskellä?

6 kommenttia:

 1. Täydellisia syksykuvia<3 Mökkeily on kyl niin hyvä tapa rentoutua! :) Mä rentoudun ite käymällä joogatunneilla ja meditoimalla 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 jooga ja meditointi kyllä on varmaan hyviä keinoja!! Pitäisi itsekin yrittää opetella:)

   Poista
 2. Aivan älyttömän kauniita kuvia ♥ Mä tykkään kanssa todella paljon liikkua luonnossa :)

  VastaaPoista
 3. Allekirjoitan 100%!!! Mun on pakko nykyisin karata kerran viikkoon luonnon keskelle, satoi tai paistoi! Vähän harmittaa etten ite oo ehtinyt Nuuksioon vielä kauniiden säiden aikana syyskeleillä :( Pakko yrittää viikonloppuna uudelleen! Mä aina sanon, että luonto on paras terapeutti, ainakin tosi monen kohdalla :) Raikas ilma ja kauniit maisemat, kunnon hiki päälle ja hyvää evästä — ei oo parempaa! Hyvää viikkoa sinne ja saitpa napattua aivan ihanat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mäkin sanon ihan samaa aina tuosta että luonto on paras terapeutti!! Ihanaa viikonloppua sinnekin ja kiitos<3

   Poista