tiistai 6. joulukuuta 2016

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!


Hei,
ajattelin tulla vähän nopeasti päivittelemään kuvia meijän kodista, sillä tänään laitettiin S:n kanssa joulukoristeet paikoilleen:)
Aamulla olin tänään ahkera ja tein 3koulutehtävää pois alta! Pikkuhiljaa voiton puolella koulun kanssa, ja kohta tässä voi ruveta täyspäiväisesti jännittämään matkaa!! Torstaina käyn terkkarilla ottamassa jopa kolmerokotusta yhtä aikaa, mutta sitten pitäisi olla rokotuksetkin kunnossa matkaa varten. 
Mutta nyt muutama kuva täältä meiltä, kun saatiin viimein laitettua edes muutamat joulukoristeet ja valot tänne. Tunnelma kyllä heti muuttuu kun laittaa vähän joulukoristeita ja erilaisia valoja ja kynttilöitä, heti tulee paljon lämpimänpi tunnelma  kotiin ja odottava, sillä kohta on joulu!


Tämän päivän suunnitelmissa ei ole meillä mitään ihmeellistä. Kuhan S tulee salilta niin laitetaan meille ruokaa, oikein pääruokaa ja jälkkäriä, itsenäisyyspäivän kunniaksi! Sitten varmasti katsotaan yhdessä linnajuhlia. Ihanan rennosti siis täällä itsenäisyyspäivää vietetään.
 Näin itsenäisyyspäivänä sitä usein miettii vähän tätä koti Suomea ja sitä miten kiitollinen siitä on, että on syntynyt ja kasvanut täällä, Suomi on mulle koti ja vaikka ulkomailla matkustaa, niin kotiin tulessa sitä vaan arvostaa aina enemmän omaa kotimaata ja Suomea 


Mutta nyt alan laittaa jo alkuvalmisteluita ruuan kanssa, joten palaillaan taas,
 viettäkää oikein rauhallinen itsenäisyyspäivä 

6 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä teillä <3 Todella kodikasta! Hyvää itsenäisyyspäivää myös sinne :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä teillä kivalta :) Hyvää itsenäisyyspäivää vähän myöhässä myös sinne :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa tunnelmaa<3 Hyvä että rokote-asiatkin ovat nyt kunnossa! :) Ihanaa joulunodotusta <3

    VastaaPoista