lauantai 31. joulukuuta 2016

VUODEN 2016 ASUKUVAT!

Noniin, tänään vietetään vuoden 2016 viimeistä päivää ja samalla ois taas aika perinteisen postausen, mihin on kerätty kaikki vuoden 2016 asukuvat, mitkä on tänne blogiin ilmestynyt! Alkuvuosi oli jo lupaavaa aikaa asukuvien kanssa, mutta loppu vuosi on kyllä ollut ihan säälittävä! Mutta sellasta se elämä välillä on. Oli kiva huomata, että oma tyyli on alkanut löytyä kun kaikki asut on sellaisia mitä voisin kuvitella laittavani päälle.


Vuosi 2016 oli kyllä todella mahtava vuosi! 
Alkuvuodesta palasin 5vuoden taon jälkeen takaisin lajin pariin mitä oon aina rakastanut. Eli aloitin cheerleadingin uudestaa. Siitä pari kuukautta me jo kilpailitiin Pariisissa ja se reissu oli aivan huippu niin kisat kuin samalla käytiin Disneylandissa mikä oli mun yksi unelmien toteutuminen! Muutenkin pääsin reissamaan vuonna 2016 kun kävin kaksi kertaa tukholmassa risteilyllä, tuolla Pariisin matkalla sekä viikon matkalla Kroatiassa. Nää kaikki reissut oli aivan huippuja ja en malta odottaa taas ensivuoden matkoja ja reissuja!!


Vuoteen kuului myös paljon kaikkea ihanaa, yhteen muutto S:n kanssa milloin meijän yli vuoden kestänyt etäsuhde vihdoin loppui kun juhannuksena muutettiin samankaton alle samaan kaupunkiin. Kävin festareilla ja vietin mahtavan kuukauden mittaisen kesäloman. Vietin synttäreitä onnistuneesti kavereiden kanssa.


Vuoteen 2016 mahtui myös huolta ja draamaa, läheisiä ihmisiä sairastui ja yllättäviä tapaturmia, mitkä sai huolen hetkellisesti korkealle. Myös muutamaan kaverisuhteeseen tuli petyttyä täysin, mutta semmoista se elämä kai on! Näistä asioista on opittu ja kasvettu ja ainakin tiedän minkälaisia ystäviä arvosta ja pidän rinnalla. Sairastumiset on antanut elämälle uutta perspektiiviä ja muistuttaa siitä ettei mitään koskaan saa pitää itsestään selvyytenä.
Mutta vaikka pahaakin kävi, niin oon sellainen ihminen joka ei halua ajatella näitä asioita. Sillä in the end, vuosi oli aivan huikea ja ensivuosi tulee varmasti olemaan vähintään yhtä huikee!


Ensi vuosi onkin täynnä uusia asioita. Heti tammikuussa lähden suorittamaan kolmen kuukaden työharjoittelua Floridaan. Sieltä palatessa toivon saavani oman alan töitä kesäksi. Ja kesällä alankin jo työstämään opinnäytetyötä?! Apua mihin nää kouluvuodet oikein kuluu! Syksyllä taas on edessä viimeinen ja syventävä harjoittelu mitä odotan innolla. Myös ulkomaanreissuja muitakin on jo suunnitteilla, mutta ensin yksiasia kerrallaan, mikä on tietenkin tuo ulkomaanvaihto!! AAAA niin huippua ja samalla jännitys ja paniikkia, oikeesti mä oon niin kiitollinen, että pääsen toteuttamaan mun unelmia ja lähtemään,  vaikka samalla tiiän miten kova ikävä mulla tulee olemaan kotiin niin onneksi se on 3kk, lyhyt aika, että tietää että kotiin pääsee kuitenkin. Se tulee olemaan täydellinen kasvun paikka ja opin tuosta ulkomaan työharkasta niiin paljon! Mutta nyt on aika sanoa heipat vuodelle 2016 ja alkaa opetella kirjoittamaan 2017 papereihin ja muihin, pari viikkoo siihen ainakin menee mutta niin se vaan taas on uusivuosi ja uudet kujeet!


Omat lemppari on kyllä asut 3, 4, 5, 12, 14, 31 ja 46!

Mutta nyt teidän vuoro kertoa mitkä teidän lempparit on näistä mun asuista!

13 kommenttia:

 1. Ihania asuja!!<3 Mun lempparit... EN todellakaan osaa päättää kun kaikki on niin ihania<3 Mut sanotaan nyt vaikka alhaaltapäin 2 ja 4 :')

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania asuja kaikki! :)<3

  VastaaPoista
 3. Ihania asuja kaikki! <3 Olispa mullakin noin monipuolinen vaatekaappi, josta sais kerättyä aina kivan asun! ^_^

  VastaaPoista
 4. Oi mitä asuja<3 tykkään eniten noista missä on tuo mustavalkoinenmekko ja nahkatakki :)

  VastaaPoista
 5. Mun lempparit oli 36 ja 47 ja toi ihana mustavalkoinen raitamekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuo raita mekko on kyllä yksi munkin lemppareista!!=))

   Poista
 6. Ihania asuja!! Mun lemppareita näistä oli 34, 46 ja 48 :-)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Paljon ihania asuja, eihän näistä osaa valita vaan yhtä lempparia! :D

  VastaaPoista