sunnuntai 11. joulukuuta 2016

OUTDOOR


Heippa ja kivaa sunnuntaita!
Mä oon ottanu koko viikonlopun todella lungisti. Mutta tähän väliin tällähen viikonloppu milloin ei tarvitse tehdä mitään oli vaan todella tarpeen, nyt jaksaa vähä päälle viikon vielä painaa koulua ja sitten en menekkään Iisalmeen kun vasta huhtikuussa seuraavan kerran, tosi outoa! 
Sain mä kuitenkin jotain tehtyä, perjantaina askartelin joulukortit ja eilen vein ne postiin. Oli kyllä kiva tehdä kortteja, vaikka yleensä en mikään askartelija ihminen olekkaan. Mutta jouluunkin on enää parihassua viikkoa, kyllä tää aika vaan menee ihan liian nopeasti välillä.


Eilen oli upea ilma ja päätettiin S:n kanssa ottaa siitä kaikki ilo irti! Suunnattiin puijolle kävelemään ja ilma oli niiin upea! Nämä kuvatkin napattiin silloin, oi että kyllä tuo aurinko vaan heti piristää. Puijo on kyllä upea paikka, aivan keskustan vieressä, mutta silti pääsee täysin luontoon ja autonkaan äänet ei kuulu tuonne. Ulkona oli paljon lunta ja koko Puijo olikin ihan winterwonderland. Oli kiva kävellä rauhassa ja ottaa kuvia ja nauttia vaan hetkestä. Tälläisinä päivinä sitä vaan osaa arvostaa Suomen neljää vuoden aikaa, ulkona oli vaan niin upean näköistä.


Nyt kuitenkin yritän vaihtaa aivot lepotilasta opiskelija modeen sillä huomenna olisi taas tentti edessä, joten ei auta kun avata luentomateriaalit ja ruveta pänttäämään! Illasta saatetaan vielä käydä elokuvissa, mutta saa nähdä. Nyt rupean lukemaan,
palataan taas<3

12 kommenttia: