keskiviikko 21. joulukuuta 2016

JOULUKUUSI - joulufiilistelyäIhanaa keskiviikkoa tyypit!
Täällä ollaan jo ihan täydessä lomamodessa. Oon käynyt ostamassa viimeisetkin lahjat, nyt on kaikki lahjat paketeissa, ihanaa. Oon myös tehnyt joulusiivouksen ja tänään saatiin kotiin kuusi!! Iskä toi meille ihan täydellisen kokoisen kuusen ja juuri äsken se S:n kanssa yhdessä koristeltiin. Tää on meijän ekayhteinen joulu täällä kodissa, niin on ollut ihanaa koristella kotia ja tänään kuusta, samalla kun joululaulut soivat taustalla, joulufiilis on vaan nyt ihan huipussaan!
Oon myös nauttinut tästä lomailusta, näin ystävää ajan kanssa sekä oon linnottautunut sohvalle katsoen Gilmore girlsiä, onneksi sitä on niin monta tuotantokautta ettei se heti lopu!
Ollaan myös jopa käyty ottaa asukuvat, joista pienet sneak peak kuvat, jo tässä postauksessa, asukuvat kuitenkin julkaisen huomenna.


Joulukuusen koristelu osui kyllä hyvin nappiin sillä kun lähdin tänään ostamaan joulukuusen koristeita, oli clahs olhsonilla kaikki joulukoristeet -50%, joten kuusen koristeet sain ihan naurettavan halvalla ja vielä todella mieluisat. Ja nuo kuuset valot menee sitten joulunjälkeen ihan sisustusvaloinakin joten hyvät löydöt tein. Eka jännitti, että minkälainen kuusesta tulee, mutta koristeet sopivatkin oikein hyvin yhteen ja ollaan kyllä tosityytyväisiä kuusen.
Huomenna illasta lähdetäänkin Lahteen missä aloitetaan joulun juhlinnat ja aattona ajetaan sitten takaisin tänne Kuopioon, näin molemmat saadaan viettää yhdessä joulua ja silti olla molempien kotona jouluna. Tää on eka joulu, kun mun jouluperinteet ei täysin toteudu, mutta ei se haittaa molemmat saadaan puolet omista perinteistä ja puolet rakennetaan yhdessä. 
Mulla on nyt vaan niin onnelinen ja levollinen mieli, vihdoin mulla on lomaa, eikä mitään velvollisuuksia ja joulu on vaan ihanin juhla kun kokoperhe on yhdessä.


Mutta ei nyt sen enempää mä jatkan tätä joulufiilistelyä,
ihanaa joulun alus aikaa teille kaikille<3

2 kommenttia:

  1. Ihana joulufiilistelypostaus ♥ Mä lähden vasta tänään ostamaan joululahjat, oonko vähä myöhässä:'D Kivaa joulun aikaa Saara! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos<3 Noo onhan tässä vielä joulun aluspäiviä, itsellä tänä vuonna oli vain muutama lahja mitkä ostin mitkä helpotti urakkaa, tsemppiä ostoksille! <3

      Poista