maanantai 19. joulukuuta 2016

MY SCHOOL UNIFORM - SYY MIKSI ASUKUVIA ON NÄKYNYT NIIN VÄHÄN


Heii!
Niin sitä vaan on tänään vikapäivä koulua ja sitten 3viikonloma!! AAAAa oonniin innoissani, eilen tein myös vikan vuoron töissä ja olo on tällä hetkellä ihan sairaan hyvä. Olin tosiaan 3vuotta ja 9kuukautta töissä subilla, mistä 2vuotta kokoaikasena, joten oli aikakin lähteä. Nyt fiilis on jotenkin todella onnellinen. Elämä siirtyy vihdoin pikkuhiljaa eteenpäin ja en malta oottaa!
Vihdoin tää raskas syksy on ohi ja edessä on vaan kaikkea mukavaa. Tällä hetkellä ei jaksa edes ketuttaa se etten ens syksynä saa melkein mitään tukea kelasta  ja pitää vissiin maksaa vuokra ja muut syksystä lähtien pyhällä hengellä...(kiitos vaan hallitus näistä helvetin järkevistä leikkauksista..), sillä nyt kaikki menee hyvin, tammikuussa pääsen vihdoin toteuttamaan unelmiani, eli pääsen jenkkeihin vaihtoon. Ja nyt saan 3viikkoa viettää aikaa kaikkien rakkaiden kanssa, parasta!


Ja tosiaan nyt on todella tyylikkäät ja inspiroivat asukuvat! Tässä on oikeesti asu missä oon ollu melkein koko tän syksyn. Mä en todella jaksa panostaa kouluun kun pitää muutenkin herätä jo 6 aamulla, joten päällä on vaan mahdollimman mukavat ja lämpimät vaatteet. Siksi täällä ei oo nyt syksyllä näkynyt melkein ollenkaan asukuvia... Mutta tälläsissä vermeissä oon menny melkein koko tän puolivuotta niin pitäähän tääki asu esitellä, tää on sitä normi arkea!
Nuo kollarit on kyllä mun lempparit, vaikka ne onkin vaan kollari musta ne on nimittäin kivannäköiset.

Mutta nyt hoidan vikan koulutehtävän pois alta ja sitten LOMA!!!!!!!

TSAO ja huippua viikkoa<3

8 kommenttia:

 1. Ihanan rento asu :) Hyvää alkanutta lomaa ♥

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tosi ihana asu ja just sellanen millä koulussa pitääkin olla, mukava ja rento<3 Ihanaa kun pääset eteneen elämässä, on kyllä tosi iso askel lopettaa duunissa, missä on ollut pitkään! :) Ja älä huolehdi raha-asioista, kaikki aina järjestyy :-* Ihanaa tiistaita!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin mustakin, koulu asussa juuri tärkeintä:)) Voi kiitos ihanasta kommentista♥

   Poista
 3. Ihanan rento look ♥ Kyllä passaa.:) Adidas on alkanut iskee muhunkin 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Kata♥ Mä oon ihan hurahtanut adidakseen, onneks opiskelijana tulot pitää huolen ettei ihan liikaa tuu ostettua :'D

   Poista