keskiviikko 7. syyskuuta 2016

ENSIMMÄINEN SYYS ASU - MUN SYNTTÄRIPÄIVÄ

Hattu - H&M / Takki - Cubus / Toppi - Gina tricot / Hame - kirppikseltä / Kengät - Nike 

Helou!
Tasan 22vuotta sitten meikäläinen syntyi tähän ihmeelliseen maailmaan, eli kyllä tänään on mun synttärit! Hauska kun kaveri laittoi kuvan meidän jostain vanhasta keskustelussa mihin olin kirjoittanut 15vuotiaana, että kun täytän 18 oon jo vanha ja kun yli 20 niin sama kun kuolema:'D Oli ollu ikä kriisi kun täytin 16.. Nyt tosin ollaan hyvin elossa, ja edelleen vaan tuntuu että oon ihan kakara, vaikka nythän ne "viralliset" teini vuodet pitäisi olla takana.. Oli miten oli, nyt ei oo ikä kriisiä tiedossakaan vaan tuntuu hyvältä täyttää 22vuotta! Itseasiassa olin koko alkuvuoden sitä mieltä, että täytän 23, kunnes kaveri tokas että täytät kyllä vasta 22 :'D Eli periaatteessa olin jo valmistautunut olemaan vuoden vanhempi niin tää 22vuotta tunnu missään;) 
Tänään en synttäreitä sen kummemmin vietä, sain rakkaalta lahjat, mutta muuten päivä menee aika arkisesti. Kavereille järjestän synttärit vähän myöhemmin ja niitä odotankin jo innolla!

Mutta tässä samalla tulin postailemaan teille ensimmäisen vähän syksyisemmän asun! Nyt on ihan mun lemppari kelit, kun voi mennä vielä paljain säärin kun päällä on takki. Ja tää asu olikin mulle oikein mieleinen. Jotenkin tuntui omalle! Varsinkin kun hatun saa taas laittaa päähän, se on niin mun juttu!

Mites siellä on viikko alkanut ja mitä tykkäätte asusta?

8 kommenttia:

 1. Ihanan naisellinen asukokonaisuus <3 Ja onnitukset sulle <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tämä asu, on syksyinen! <3 hattu sopii hirmu hyvin sulle :) Onnittelut vielä sinne <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva nahkatakki! Ja tuo hattu on ihana! Hyvää synttäriä sinne :)

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea Saara!:) Asu on aivan ihana ja täydellinen syksyyn, tuo hattu ♥

  VastaaPoista