perjantai 9. syyskuuta 2016

OOTD - BLACK AND WHITE


Helou ja ihanaa perjantaita!
Niin se vaan on täälläkin saatu eka kouluviikko pakettiin ja arki alkaa taas rullamaan. Mulla onkin tulossa todella tiivis syksy sillä teen jo ensikeväänkin kursseja alta pois, saa nähdä miten tässä selvitään. On kuitenkin kiva ollut palata kouluun ja keskittyä ihan vaan opiskeluun. Töiden osalta syksy onneksi sitten onkin rauhallinen sillä olen jo tienannut melkein sen rajan mikä ei saa opiskelijana ylittyä niin teen töitä tosi vähän nyt syksyllä, mikä oikeastaan tuntuu tällä hetkeltä vaan hyvältä suunnitelmalta, kun koulun puolesta on niin paljon tekemistä. 
Nyt kuitenkin ajattelin tulla teille päivittelemään tältä viikolta eräät asukuvat!

Takki - Cubus / Mekko - kirppis(Cubus) / Laukku - kirppis / Kengät - Dinsko

Tällä viikolla oli alku viikosta ihan lämpimiä kelejä, joten oon ottanu kaiken ilon irti siitä että sää viilettää vielä menemään sääret paljaana! Tää kuvan mekko oli tosi hyvä löyty Fb kirpparilta, se on nimittäin jo nyt ollut päällä kolmessa eri asussa ja lisää yhdistelmiä keksin koko ajan. Tykkään todella paljon tälläisistä vaatteista, mitkä ovat todella monipuolisia käyttää. 

Nyt viikonlopulle mulla ei oo mitään kummenpia suunnitelmia, aion vaan ottaa rennosti ja valmistautua tulevaan viikkoon, koulussa nimittäin on todella pitkiä päiviä edessä...

Mutta nyt minä lähen kauppaan,
palataan huomenna kera fiistely postauksen, 
jonka itseasiassa kirjotin jo lomalla, mutta nyt kun stressi meinaa taas painaa on hyvä lukea niitä lomahetken ajatuksia!

Joten huomiseen,
Tsao<3

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu Saara, tykkään tuosta tosi paljon! ♥ Olen yrittänyt metsästää tuon mallista nahkatakkia, joten täytyykin suunnistaa seuraavaksi Cubukselle :D Tsemppiä syksyyn ja opiskeluihin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon<3 Joo cubuksella ei ainakaansillo ku minä tuon Ostin nii ees pahan hintaisia nuo takit Jospa sieltä sullekki löytys!:))

  VastaaPoista
 3. Ompa ihana asu! ♥ Sopii sulle todella hyvin ja voisin pukea tuollaisen asun samantien myös itse päälle :)

  VastaaPoista
 4. Hhaha tää on huippua seurata samalla paikkakunnalla asuvia bloggaajia, koska arvaa missä mulla on otettu asukuvat jotka tulen julkaisemaan pian..? Tuossa samassa paikassa:'D ♥ Upea asu ja oikein kauniita kuvia Saara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, huippua!! Niitä kuvia odottaessa :D! Kiitos<3

   Poista