maanantai 19. syyskuuta 2016

SAME DRESS - DIFFERENT OOTD #2HEISSAN!
Mun elämä on pitänyt sellasta kiirettä, että en oo blogia kerennyt edes ajatella! Oon ollut pitkää päivää koulussa ja koulusta on tullut mentyä suoraan treenaamaan ja treeneistä sitten nukkumaan. Nyt viikonloppuna oli kuitenkin aivan huippua, sillä järjestin kavereille synttäribileet ja teema kotibileet! Oli ihan Super hauskaa ja tanssittiin kotona aamuun saakka, oli huippua kun ei tarvinnut lähteä baariin niin porukka pysyi samana ja fiilis katossa ihan loppuun asti! Synttäri asun julkaisen kuitenkin myöhemmin ja ehkä hieman enemmän fiiliksiä koko päivästä.
Nyt tulin vain nopeasti heittämään vielä yhdet asukuvat vanhalla tukalla, niin pääsen myös viimein näyttämään teille tämän uuden tukan,
joka on muuten aivan ihana!
Mutta nyt en sen kummemmin jaarittele, tässä olisi siis vielä kolmas asu, missä pohjana sama mekko,
mutta asun fiilis on taas aivan eri, kun olen asustanut sen eritavalla. Tämä asu oli täydellinen asu mennä elokuviin, nuo ylipolven saappaat on vaan edelleen mun lempparit.


10 kommenttia:

 1. oi vitsit miten ihana asu! Yhdistelet tota mekkoa kyllä tosi hyvin, tää on ehkä mun lemppari asu näistä :) Oon alkanut himoitsemaan tota mekkoa kyllä ihan liikaa :D♥

  VastaaPoista
 2. Oii miten ihana asu, himoitsen noita sun kenkiä!! :D ja kotibileet kuulostaa hyvälle!<3

  VastaaPoista
 3. Noi saappaat on kyllä aivan ihanat! Todellakin hyvä pari ton mekon kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit kuin ihana asu, ihan täydellinen :) Apua, meinasin sanoa että tykkäään tosta huivista tosi paljon mut sit ajattelin että haluun sanoa että tykkään kengistäkin ja takista ja mekosta :DD eli kaikesta!!

  VastaaPoista
 5. Ihan super kiva tämä asu, tykkään! ♥

  VastaaPoista