maanantai 12. syyskuuta 2016

SAME DRESS - DIFFERENT OOTD


Ihanaa viikon alkua sinne ruudun toiselle puolelle!
Niin kuin eilen kerroinkin niin tulin tänään postailemaan tänne asun missä on täysin sama mekko ja takki kuin viime asu postauksessa, mutta tällä kertaa vedin jalkaan korot ja laitoin hatun päähän, niin asun fiilis muuttui heti aika paljon. 


Ainut asia mikä mua näissä kuvissa häiritsee on se, että noi saappaat ei näytä hyvältä kun ne loppuu tuohon polven alle :'D Asu ois ollu paljon parempi, jos nuo saappaat ois mennyt polven päälle, mutta mulla ei oo korollisia ylipolven saappaita niin se ei oikein toiminut ja en ees tajunnu tota asiaa kun vasta kuvia muokkaillessa... Mutta ehkä tää menee tän kerran! Pointtina oli kuitenkin se, että miten monesta vaatteesta voi saada todella paljon eri asuja, kun ne vaan pukee eri asusteiden kanssa. Fiilis on heti eri kun jalkaan vetää korkkarit tai hatun päähän, tai sitten vaihtaa kengät mataliin ja takiksi jonkun vielä rennomman yksilön. Nykyään yritänkin miettiä aina kun ostan jonkun vaatteen, että sillä on varmasti monta eri asu mahdollisuutta jo valmiiksi mun kaapissa, eikä niin että vaate sopii vaan yhteen tilaisuuteen, yhden toisen vaatteen kanssa. Tässä asiassa varsinkin mekot ovat todella monipuolisia, ne sopii arkeen, mutta oikein asustamalla myös juhlaan!

Mites te,
mietittekö vaatteita ostaessa jo valmiiksi asuja mihin se sopisi vai ostatteko vaan vaatteen jos se kovasti miellyttää silmää?

8 kommenttia:

 1. Mua ahdistaa käyttää samoja vaatteita paljon peräkkäin mutta mekkojen kohdalla se ei jostain syystä merkkaa, ärsyttää aina sama mekko kun oletan että näytän samalta mutta kyllä ne asusteet vaan tekee aina erilaisen ja fiilis muuttuu heti. :) Ihastuttava tämä look, rakastan mekkojen ja saappaiden yhistelmää, hattu kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin sama juttu oli varsinkin ennen, mutta just näitä kuvia katsoessa tajuaa ettei kukaan varmaan edes huomaa että mekko on sama:D! Kiitos paljon<3

   Poista
 2. Vauu mikä asua!<3 Todella kiva :) Tuo mekko on aivan ihana! Ja nämä kuvat muutenkin tosi onnistuneet:)

  VastaaPoista
 3. Hei tää on kyllä tosi kiva asu! Oli pakko tulla katsomaan tää toinenkin asu, kun ensimmäisenä tuli vastaan tuo uudempi versio! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kiinnosti muutkin versiot, kiitos=))

   Poista