maanantai 5. syyskuuta 2016

WHAT I WOULD LIKE TO WEAR THIS AUTUM

Noniin syksy alkaa lähestyä uhkaava vauhtia ja on aika pikkuhiljaa sanoa heipat kesä keleille ja kesä asuille. Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa niin itse olen kyllä syystyttö. Syksy on myös pukeutumisessa omaa lempi aikaani, silloin pääsen käyttämään kaikkia omia suosikki vaatteitani ja yhdistelmiä, mitä kesällä ei tule käytettyä. On ihana kaivaa villapaidat ja neuleet kaapista ja yhdistää niitä nilkkuireihin ja hattuihin. Kokosin muutaman kollaasin kun fiilistelin syksyä ja syys pukeutumista.
Tässä ensimmäisessä asussa on heti asu joka mulla on päällä useinkin syksyllä! Nahkahousut yhdistettynä rentoon suureen neuleeseen on vaan yksi mun lemppari yhdistelmistä. Tähän kun lisää maltilliset nilkkurit ja ihanan syksyn sävyiden huulipunan niin asu on valmis!

Alku syksy on siitä ihanaa aikaa kun voi vielä viilettää jalat paljaana, kun pukee päälle lämpimän takin. Tosin näitä kelejä ei suomessa ole kovin montaa hetkeä, mutta silloin kun on niin pitää mahdollisuus käyttää hyödyksi! Tämän asun kruunaa tietenkin hattu päähän ja kauniit nilkkurit jalkaan. Mekon rennon leikkauksen ansiosta tää asu sopii hyvin arkiseenkin kahvittelu hetkeen. 


Ja jatketaan vielä ajatuksella että ulkona tarkenee jalat paljaana kun yläosaa lämmittää takki! Tässä asussa tykkään deminin ja valkoisen yhdistelmästä! Tuo hame mun ois saatava kaappiin, mutta en oo vielä kaupoista löytänyt oikean mallista ja pitusta. Tämänkin asun tekee yhtenäiseksi musta hattu ja kengät sekä huulipuna, joka tuo heti huolitellun olon. 
Sitten vähän rennompaa asu! Tämä asu on niin perus asu, missä on mukava mennä kouluun. Farkut ja t-paita ei vaan mennä pieleen ja musta reppu on samalla käytännöllinen, mutta myös skarppi kun se on oikeaa materiaalia. Jalkaan tennarit, koska in the end, kuka jaksaa koko päivän kävellä koroissa.

Tässäkin asussa on pointtina rentous, mihin tuodaan vähän lisää laittamalla huuliin punaa. Tämän tyylinen asu tulee varmasti näkymään mulla syksyllä useaan otteeseen päällä, kun lainailen mun paremman puoliskon bomber takkia..

Mitäs te tykkäsitte kollaaseista?
Mikä on teidän lemppari?
Entä mitä te odotatte eniten syys pukeutumiselta?

Kollaasit tehty Polyvoressa ja kaikki vaatteiden kuvat ovat sieltä.

10 kommenttia:

 1. Tosi kivoja asuja, varsinkin nuo kaksi ensimmäistä! voisin kuvitella pukevani itsekin :)

  VastaaPoista
 2. Vau miten kivoja vaatteita tässä postauksessa! :) Mun ehdoton suosikki on toiseks vika kollaasi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kun tykkäsit!:)) Joo se on kyllä asu mikä sopii jokapäivään!!

   Poista
 3. Ihania asuja! <3 Noissa on kyllä monta mitä voisin itekin pukea! ^_^

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania asuja olet koonnut!! Tykkäsin ihan erityisesti tosta viininpunaisen mekon kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiva kuulla et tykkäsit!! Joo se on ehkä omakin lemppari näistä:))

   Poista
 5. Vitsi miten inspiroivia asuja! Näistä saa hyviä ideoita syksyn pukeutumiseen :)
  http://www.lily.fi/blogit/essiel

  VastaaPoista