sunnuntai 11. syyskuuta 2016

SUNDAY - VIIKON KUULUMISET


Helou, se ois sunnuntai ja aattelin tulla julkasemaan tänne muutamia kuvia mitä on lähi aikoina tullut otettua. Tää viikonloppu meni tosi rennoissa meiningeissä. Eilen käytiin pyörimässä kirppareilla sekä kalaryssäyksessa satamassa ja illalla suunnattiin elokuviin katsomaan Teit meistä kauniin elokuva. Mulla oli elokuvalle hieman odotuksia, mutta ne kaikki kyllä ylittyi täysin! Musta aivan huikeat rooli valinnat ja suoritukset ja koko elokuva oli vaan tosi hyvä. Varsinkin Apulanta fanina oli tosi kiva nähdä kurkkaus tälleen elokuva muodossa jätkien nuoruuteen, vaikka jotkin asiat olikin elokuvassa ilmeisesti esitetty hieman erilailla kuin ne todellisuudessa meni. Mutta enivei jos yhtään kiinnostaa Apulanta, niin menkää katsomaan tuo elokuva, se oli tosi hyvä!


En oo vieläkään oppinut tekemään itselleni näitä lettejä, mutta onneksi isosisko asuu melkein naapurissa niin voin hilpasta sinne niin sisko voi väsätä! Nyt kun hiukset on pidemmät nii nää letit näyttää musta kivalta ja ennen kaikkea hiukset pysyy poissa silmiltä.


Syksyn tullen on kiva siirtyä taas vähän tummenpiin huulipuniin ja sävyihin mitkä taittaa vähän viininpunaiseen. Haluaisin jonkun vielä tositumman viininpunaisen sävyn, jos on vinkata hyviä huulipunia heittääkää kommenttiä!


Mulla oli tosiaan tällä viikolla synttärit ja rakas oli tehnyt mulle hienot paketit!! Oon ihan hullu Disneyfani ja lemppari ammatti isona ois olla Disney prinsessa, joten tää lahjapaperi oli musta aivan ihanaa<3


Ja tässäpä oiskin jo pieni sneak peak asusta minkä julkaisen huomenna! Sama mekko kuin viimeksi asukuvissa, mutta tällä kertaa asustettu hieman erilailla ja näin koko lookin on aivan erilainen vaikka päällä onkin samat vaatteet! 

Tälläsiä kuulumisia tältä viikolta, 
mutta mites teijän viikko ja viikonloppu on mennyt?
Onko joku teistä nähnyt tuota elokuvaa, mitä tykkäsitte? 

4 kommenttia:

 1. Voi että noi näyttää kivalle, sisko melkein naapurissa on kyllä niin onni<3 Näyttä ihanalle toi asukokonaisuus, en malta oottaa kokonaista :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä kiva kun on sisko naapurissa aina kun on tylsää tai muutenkin!:D kiitos<3

   Poista
 2. Pitää varmaan itsekkin käydä kattoo tuo kyseinen leffa, niin paljon kuullut kehuja siitä! Tänä syksynä on kyllä paljon hyvää tarjontaa, niin leffassa kuin telkkarinkin puolella :) Syksyt onkin vähän semmoista aikaa, kun käperrytään vilttien alle ja katsellaan elokuvia ja sarjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kyllä mennä katsomaan!:)) Jep, elokuvissa on ihan sikana kaikkia elokuvia mitä haluaisin nähä ja loppuvuodessa tulee vaan lisää kiinnostavia elokuvia! Niinpä, ihana kun saa luvan kanssa vaan olla!

   Poista