torstai 22. syyskuuta 2016

UUS TUKKA!


Heissan!
Nyt on viimein aikaa istahtaa koneelle ja tulla näyttää teillekin mun uus tukka! Että muistetaan missä kunnossa tukka oli ennen kampaajalle menoa niin yllä olevasta kuvasta näkyy hiusten tilanne. Aikalailla keltanen blondi mikä oli kasvanut aikalailla yli minkään mallin. Kampaajalla annoin täysin vapaat kädet, kuhan ei mitään todella tummaa väriä. Ja loppu tuloshan olikin aivan täydellinen, kattokaa vaikka :


Tukka siis lyheni ja malliksi tuli hieman edestä pidempi versio! Värejä taas taidettiin laitettiin montaa erilaista, kun joka kohta värjättiin vähän erisävyllä, jotta saatiin mahdollisimman elävä tukka! Ja ai, että mä tykkään!! Siis tästä tuli paljon parempi kuin edes osasin odottaa. Kyllä hiukset vaan vaikuttaa niiiin paljon yleis ilmeeseen, niin oli aivan ihana saada hiusket vihdoin kuosiin!

Kävin tosiaan Kuopiossa kampaamo Tossussa ja kampaajana oli Milla! En voi kuin suositella isosti kaikille, ketkä etitte uutta luottokampaaja, sillä mä ainakin löysin oman uuden luottokampaajan!

Mitäs te ootte mieltä tästä uudesta tukasta? 

8 kommenttia:

 1. vau!! todella upeat uudet hiukset, sävy ja malli on ihan nappiin<3

  VastaaPoista
 2. Aaa ihastuttavat hiukset 8) !! Sävy on IHANA, kylmä sävy hiuksissa on munkin mieleeni, mulla se pysyy vaan niin jumalattoman huonosti kun mulla on niin paljon punapigmenttiä:D Tykkään myös kun tuolta alta tulee sitten tummaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kata<3 Mulla taas tuo kylmäsävy tulee aina vaikka laittas mitenkä lämpimän sävyn kun ei oo tuota punapigmenttiä!:D Siksi helpompi tämän värinen tukka kun ei ne lämpivät sävyt pysy vaan mulla, eli just toiste päin!

   Poista
 3. Oi että miten ihana, jotenkin tuhkaan taittuva<3 Hiukset todellakin vaikuttaa yleisilmeeseen tosi paljon! :) Ja voin kertoo et sä nainen näytät upeelle ja huolitellulle♥

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniin näköiset hiukset! :) Todella luonnollisen näköiset ja sopii sulle <3

  VastaaPoista